.

.

Коктейлни Пръчици Cabilock Миксер за напитки на Бар столове Пръчки за Коктейли във формата На Бъркалка Пръчици за разбъркване напитки, Бъркалки за Кафе, Миксер За Напи?

Коктейлни Пръчици Cabilock Миксер за напитки на Бар столове Пръчки за Коктейли във формата На Бъркалка Пръчици за разбъркване

BGN 1.67

Брой продукти
На склад

Универсален инструмент за всяка институция, тънък размер, подходящ за почти всякакъв размер чаши дръжка за смесване на напитки. дизайн на формата, изглежда модерно и елегантно. за многократна употреба пръчки за разбъркване.Тя може да запази за лично ползване или подарък като привлекателен малък подарък на приятел.бъркалка за напитки.Изключително здрав, подходящ за смесване на напитки : лимонада, чай с лед, студен кафе, млечни коктейли, рутбира и сладолед. пръчици за разбъркване.Творчески поставете кристал диамант в стъклена епруветка, като че ли всички галактики в небето трепти пред вас в този момент, когато ги размешиваете.стъклени пръчици за коктейли.Описание Пръчици, за миксиране на коктейли Във формата на бъркалка пръчици за разбъркване напитки, бъркалки за кафе напитки, пръчици за разбъркване, пръчици за разбъркване в бара, Характеристики - Цвят : розов.- Материал : Стъкло Размер : 13, 5 X2. Опаковка от 3 см, включително 1 х Стъклена пръчка за разбъркване.

Други функции

Най-добри сделки