.

.

FERCAISH 4 бр. чаши за колелце за мебели, Каучук Нескользящие Подложки За Крака, Здрави Кръгли Подови Протектори за колелата Креватчета, Крачета Мебелен плот (малки)

FERCAISH 4 бр. чаши за колелце за мебели, Каучук Нескользящие Подложки За Крака, Здрави Кръгли Подови Протектори за колелата Креватчета, Крачета

BGN 2.00

Брой продукти
На склад

Висококачествени материали и мини : Чаша за мебели, изработени от висококачествен гумен материал, който е устойчив на абразия, лесно е деформирал и е трайнаЕлегантен дизайн дъното с функция без приплъзване.Кръгли протектори за секс : Ролки за инвалидни колички имат солидна конструкция на дъното и амортизация на достатъчна дебелина за защита на пода и не се създава твърде много шум при преместване на мебели или инвалидни колички.Лесна употреба : Уверете се, че пода е чист, и поставете колела за мебели или легла в гумени облицовки за краката.И проверете дали размера на чаши за колелце за мебели преди употреба.Освен това, чисто пол определя противоскользящий ефект.Широко се използва : може да се прилагат на малки маси, столове, дивани, скринове, инвалидни колички, детски легла и т.; Защитава пода и не позволява на движение по всяко време.Пакетът включва : Гумени мебелни чаши за леене под налягане съдържат 4 кръгли крака.Всяко стъбло има вътрешен диаметър 1,57 инча, диаметърът на 1,96 инча и височина 0,43 инча.Чаша за колелце за мебели - кръгли подложки за предпазване на пода Гумени нескользящие подложки за краката за по-малки заведения за хранене маси, столове, мека мебел, скринове, инвалидни колички, детски креватчета Характеристики на продукта : 1. Изработен от висококачествен гумен материал, който е устойчив на абразия, лесно е деформирал и е трайна. Елегантен дизайн дъното с функция без приплъзване. Ролки за инвалидни колички имат солидна конструкция на дъното и амортизация на достатъчна дебелина за защита на пода. Лесен за употреба и се използва широко.Пратката включва 4 х мебелни чаша за колелце Цвят : черен Материал : висококачествен каучук. Размер : вътрешен диаметър 1,57 инча, външен диаметър 1,96 инча височина 0,43 инча Как да използвате : Уверете се, че пода е чист, и поставете мебелни колела или люлки в гумени облицовки за краката.И проверете дали размера на чаши за колелце за мебели преди употреба.Освен това, чисто пол определя противоскользящий ефект.Преди употреба се уверете, че продукта не встряхнут на равна повърхност. Използвайте само по предназначение 2. Съхранявайте далеч от пожар или до нагревателя, както и навсякъде, където е твърде горещо.

Други функции

Най-добри сделки