.

.

Operitacx Автоматично рамката на една врата по-близо Пружинен Врата на панти Панти Тежки врати система за затваряне на отвора на екрана на Рамката на една врата по-близ?

Operitacx Автоматично рамката на една врата по-близо Пружинен Врата на панти Панти Тежки врати система за затваряне на отвора

BGN 5.44

Брой продукти
На склад

СИСТЕМА ГАРАЖНИ врати - Самозакрывающаяся врата на панта се различава оригинален дизайн, лесния начин на работа и пестене на времеВЪНШНИ ПАНТИ - Благодарение на гъвкавост самозакрыванию контур подходящ за всякакъв тип врати, вътрешни или външни.МАЛКИ ПАНТИ - Самозакрывающаяся врата на панта, може да се монтира на дървена врата, стандартна врата, сетчатую врата, централен шкаф.АВТОМАТИЧНО ЗАТВАРЯНЕ на ВРАТАТА ПАНТИ - Врата на панта.Лесен за инсталиране и настройка. Подходящ за сутерен врати, врати за баня, пералня.КОНТУР ДОВОДЧИКА ВРАТИ - Самозакрывающаяся панти за врати подходящи за жилищни и бизнес употреба, профессиональна и надеждна.Пратката включва 1 х контур Характеристики -Размер : 10,00 X7,60 X0,30 см/3,93 X2,99 X0 панти за гаражни врати. - Самозакрывающаяся врата на панта, отличен заместител на вашата врата.Ще ви трябва за вашия дом и на много други места вратата пружини. - Интелигентен дизайн на тази врата на панти осигурява голямо удобство при използване на малки панти. - Врата на панта.Лесен за инсталиране и настройка. подходяща за монтаж каси за врати на панти в мазе, санитарен възел, мокро помещение. -Цвят : сребрист самозакрывающаяся задвижваната - Самозакрывающаяся врата на панта, проста и преносими за употреба, надежден метод за надеждно затваряне на външни панти. - Сверхпрочная панти за врати надеждни, която е здрава, я не е лесно да се прекъсне и това може известно време да ви служи сетчатыми врати в българия. -Материал : Пружина панти от алуминиева сплав Описание на продукта Комплект за монтаж каси за врати на панти Нашата самозакрывающаяся врата на панта изработени от трайни материали от алуминиева сплав, лесно няма ръжда, добре полиран и блестящата повърхност, декорация на врати вашия дом.панти с Отлична носеща способност, здрава конструкция, тяхното не е лесно да се деформира, така че спокойно можете да ги използвате.

Други функции

Най-добри сделки