.

.

24 БР. Четка за грим, Професионална Мека, Приятна за кожата, с чанта за съхранение, Синтетична Основа, Руж, Коректор, Сенки за очи, Набор от Четки за Смесени Грим (черен)

24 БР. Четка за грим, Професионална Мека, Приятна за кожата, с чанта за съхранение, Синтетична Основа, Руж, Коректор, Сенки

BGN 7.99

Брой продукти
На склад

Комплект четки за грим : Съдържа 24 четки за гримЛесно се нанася за ежедневен грим.Здрава конструкция : комбинация от висококачествена дървесина, произведени по поръчка дръжки и метални накрайници.Нескользящий, му е лесно да се запази в продължение на дълго време.Надяваме се да ви осигури най-добрия опит на работа с продукта.Професионални и богата : Четки за грим професионално изработени и могат да издържат на ежедневна употреба.Този идеален набор, със сигурност ще стане ваш незаменим дрешки.Високо качество : висококачествена синтетична четина по-мек, по-плътен и по-приятна за кожата и няма да навреди на нея.Лесен за почистване : Ако вие го използвате всеки ден, се препоръчва за почистване на неутрален препарат за почистване веднъж седмично.Описание на продукта : Използвайте щетину най-високо качество и качествени дървени материали, за да направите добра професионална четка за грим.Комплектът съдържа 24 четки с различни размери и предназначение, които могат да задоволят всички ваши изисквания за макияжу на лицето и очите.Нашата цел е да предостави на клиентите си услуги с най-високо качество, с помощта на нашите четки за грим, да създадете очарователен и удобен грим и да вдъхнат във вас доверие.Характеристики : 1. Космите меки, удобни и пухкави 2. Нескользящая дървена дръжка 3. Здрава глава на четка, лесен за почистване 4. Модерен външен вид на Съвети за грижа за четката : 1. Ако използвате четка всеки ден е препоръчително да почиствате я веднъж седмично мек сапун и хладка вода. Нанесете пяната на шампоана с помощта на четката, а след това изплакнете под вода, докато водата стане чиста. Опитайте се да не потъвам изцяло в долната част на плавниците във водата, в противен случай, вашите нераздражающие структури могат да отвалиться. След промивка гладките глава четки, което му придава към първоначалната си форма, и ги нея. Забележка : Новият продукт може да има малко миризма.Не се притеснявайте, това се дължи на лепило при свързване на пръчка четка.Моля, измийте го и го изхвърлете на въздуха, мирис, скоро ще изчезне.

Други функции

Най-добри сделки