.

.

Zydiwo 10 бр. Настолна Втулка 2 Инча/50 mm Пластмасов Капак За Кабелна дупки, Кран за Кабел, Тенис на Кабели, Кабелни Втулки за PC, Органайзер за Кабелна Кабел (черен)

Zydiwo 10 бр. Настолна Втулка 2 Инча/50 mm Пластмасов Капак За Кабелна дупки, Кран за Кабел, Тенис на Кабели, Кабелни Втулки за

BGN 3.84

Брой продукти
На склад

Бърз и лесен за инсталиране, просто да пробия дупка с ширина 50 мм, на масата, поставете пръстена в дупката и след това започнете да защитава кабелНастолна наставка - това е най-лесният и евтин метод, който може да се предотврати увреждане на повърхността на работния плот проводници.Чучур е щелевую конструкция, която позволява лесно да се кабели в различни посоки.Капак с отвор за плот може да се използва за полагане на кабели в бюрото, както и на домове за поддържане на чистота на масата. 【Универсално използване】Кутията с дупки, подходящ не само за настолни компютри, но и за врати, прозорци, стени и на други места, което го прави по-удобен за скриване на кабели.Капак с дупки в 10 опаковки могат да отговарят на вашите ежедневни нужди. 【Лесна инсталация】Капак с отвор за работния плот е много лесен за инсталиране, просто поставете капака на отвора за работния плот е с размер 2 инча / 50 мм (моля, измерва се размерът на отвора за работния плот, преди да инсталирате). 【Ефективно управление на кабел】Капак с дупки позволява ефективно да разположат сложни кабели и проводници на работния плот, като работното място е по-чист и спретнат външен вид. 【Защитен кабел】 С помощта на капак с дупки може да се скрие кабели и проводници, като ги направи по-внимателни и эстетичными. 【Висококачествени материали】Покриване на дупки изработен от висококачествена пластмаса, който не се напуква и не деформират.Пластмасов капак с отвори и лека, което улеснява използването му и переноску. 【Универсално използване】Кутията с дупки, подходящ не само за настолни компютри, но и за врати, прозорци, стени и на други места, което го прави по-удобен за скриване на кабели.Капак с дупки в 10 опаковки могат да отговарят на вашите ежедневни нужди. 【Лесна инсталация】Капак с отвор за работния плот е много лесен за инсталиране, просто поставете капака на отвора за работния плот е с размер 2 инча / 50 мм (моля, измерва се размерът на отвора за работния плот, преди да инсталирате). 【Ефективно управление на кабел】Капак с дупки позволява ефективно да разположат сложни кабели и проводници на работния плот, като работното място е по-чист и спретнат външен вид. 【Защитен кабел】 С помощта на капак с дупки може да се скрие кабели и проводници, като ги направи по-внимателни и эстетичными.

Други функции

Най-добри сделки