.

.

Надуваеми Коледни Играчки за пясък 8 фута, Надуваеми Украса за Двора Надуваеми Коледно Дърво На открито, Надуваеми Коледно Дърво с Подарочными Кутии за Коледни Вът?

Надуваеми Коледни Играчки за пясък 8 фута, Надуваеми Украса за Двора Надуваеми Коледно Дърво На открито, Надуваеми Коледно Дърво с Подарочными

BGN 19.99

Брой продукти
На склад

Само за коледна украса, а не като играчки за децаНе се прилага в силни ветровити и дъждовни дни.Стойте далеч от остри инструменти.Защитете фен и на захранващия кабел на вода, огън или тежки метеорологични условия. ? Материали премиум-клас : Тази надуваема коледно дърво е изработена от 100% полиестер, който е водоустойчив и е достатъчно здрава, така че никога няма да се притеснявате за никакви разрывах или дупки. ? Лекотата на инсталиране : тези надуваеми коледни декорации с вградена воздуходувкой в рамките на няколко минути ще достигне височина от 8 метра, след като свържете адаптера на захранване.Вграден фиксиран торба с пясък, с 2 бр. въжета (всяка с дължина 6,6 фута) и 5 колове за закрепване към земята.Не е нужно да се притеснявате за това, че тези надуваеми коледни декорации улетят заедно с вятъра.Когато не се използва, можете лесно да го опровергавам и съхранява за следваща употреба, не заема много място. ? Вградени led светлини : Бижута blow up yard 5 суперяркими светодиодни лампи чисто бели на цвят, вградени вътре, които са реалистични и сладък осветяване на вашия двор или градина вечер, създават коледна празнична атмосфера за по-добро привличане на децата на съседите и гостите, правят си двор, идеален всяка празнична вечер!. ? Перфектната коледна украса на двора : Тази 8-подножието коледно дърво ще започне да се върти, след като свържете адаптера на захранване, с разноцветни подарочными кутии, е най-добрият избор като коледна украса за двора, това е идеалния размер, за да се стои в затворени помещения или на открито за коледна украса за двора, на открито, ще зарадва всички свои съседи и гости. ? Надуваеми коледна украса : Тази надуваема елха с led подсветка е добро за създаване на приятна обстановка и засилване на празнична атмосфера, идеално място за настаняване на открито или на закрито, да се обличаш си коледно парти.Идеален за коледната украса на улицата, у дома, на двора, градината, тревата, тераса, веранда и много други!. ? Материали премиум-клас : Тази надуваема коледно дърво е изработена от 100% полиестер, който е водоустойчив и е достатъчно здрава, така че никога няма да се притеснявате за никакви разрывах или дупки. ? Лекотата на инсталиране : тези надуваеми коледни декорации с вградена воздуходувкой в рамките на няколко минути ще достигне височина от 8 метра, след като свържете адаптера на захранване.Вграден фиксиран торба с пясък, с 2 бр. въжета (всяка с дължина 6,6 фута) и 5 колове за закрепване към земята.Не е нужно да се притеснявате за това, че тези надуваеми коледни декорации улетят заедно с вятъра.

Други функции

Най-добри сделки