.

.

Чанта-тоут LOVE Christmas Day Мотивационни цитат, ЧАНТА-ТОУТ - ПЕРСОНАЛНИ - ПОДАРЪК BAG - ЧАНТА ЗА ПРОДУКТИ За ПРИЯТЕЛИТЕ - Чанта-Тоут BRAGGINGSHIRT по поръчка, Холщовые чанта от поли?

Чанта-тоут LOVE Christmas Day Мотивационни цитат, ЧАНТА-ТОУТ - ПЕРСОНАЛНИ - ПОДАРЪК BAG - ЧАНТА ЗА ПРОДУКТИ За ПРИЯТЕЛИТЕ - Чанта-Тоут

BGN 42.40

Брой продукти
На склад

Платно, Памук, ПолиестерПроизведено в САЩ.Подплата от памук и полиестер.Само ръчно пране. 19 ш x В 15-23 " колани.ЧАНТА-тоут С мотивирующими цитати-ЧАНТА за ПРОДУКТА - ДЕТСКА чанта за книги, семейна чанта, подаръци. ПРЕПОРЪЧВА се ръчно пране, дизайнът не е избелена. ВИСОКОКАЧЕСТВЕНИ мастила се нанасят директно върху плата. ПЛАТНО от ПОЛИЕСТЕР, с тегло 8 ГРАМА.Чанта-ТОУТ - ХРАНИТЕЛНИ ЧАНТА - ПОДАРЪК-ЗА РОЖДЕН ДЕН -НА сватбата НА ПЕРСОНАЛНИ чанта-ТОУТ - ХОЛЩОВАЯ чанта от ПОЛИЕСТЕР Тази чанта-тоут също може да се използва като чанта за пазаруване на продукти, чанта за училище / книги, плажна чанта, спортен сак, чанта за подаръци за рожден ден или всичко, което може да се измисли!Тази чанта се отличава с висока якост.Изработен от 100% полиестер.Тази комбинация съчетава в себе си хипоалергенни качество и устойчивост на износване памук, с устойчивост на разкъсване / на напрежение полиестер, благодарение на чантата да изглежда гладка и издържа дълго време!Тази чанта е изработена от плътна тъкан с тегло 8 грама с точна гъста прострочкой по цялата повърхност, включително страничното прострочку на дръжки за максимална здравина. *** Ние използваме мастила, които се нанасят директно върху платно - това е високо качество на постоянни мастило.*** ЗАПАЗВАНЕ на ПРИРОДАТА : поръчайте зелен цвят с нашата естествена и многократно чанта-тоут.Избягвайте замърсяването, което причиняват, найлонови торбички, и кажи "не" хартиена или пластмасова торбичка, опаковките, бъдете снизходителни към околната среда и да кажете "да" на нашите нетоксични опаковките.Грижи и обучение : Ние препоръчваме просто да го търка влажна кърпа и почистите онази част, в която има мръсотия.Можете да нанесете мек сапун на платно, като го влажна кърпа, за да премахнете петното / кал.Можете СЪЩО така да Е отвътре навън В МАШИННО пране - МОЛЯ, БЕЗ БЕЛИНА - С МЕК сапун И ДХАНГОМ, ЗА да изсъхне Забележка : Всички персонализировано - произведени по поръчка - ВСИЧКИ ПРОДАЖБИ са ОКОНЧАТЕЛНИ.Ние не можем да препродаде продуктите, изработени от нас за поръчка по ваш вкус.НАДЯВАМЕ СЕ, ЧЕ СТЕ РАЗБРАЛИ, БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ВИ! @BRAGGINGSHIRT #тениска на поръчка @тениски @подаръци @totebag @персонални чанта.

Други функции

Най-добри сделки