.

.

Четка за коса за мъже и жени, за разнищване, изправяне на коса и изсушаване със сешоар - Добра blow формовъчни с по-малко болка, усилия и ломкостью (Кръгла четка за коса)

Четка за коса за мъже и жени, за разнищване, изправяне на коса и изсушаване със сешоар - Добра blow формовъчни с по-малко болка,

BGN 1.33

Брой продукти
На склад

★★ Е един добър инструмент за вържете завитых коса, роликовая четка, също като четка за къдрава коса, създава буйни къдрици и вълни на косата, средната и дългата дължина ★★ Съвършенството на сушене със сешоар - погрижете се за косата си с помощта на нашата красива четка за сушене със сешоар.Добивайтесь професионални салонных резултати в домашни условия и създавайте красиви обемни прически.Прави си луксозни къдрици мека, гладка и еластична през целия ден. ★★ Красива конструкция на дълги години - Луксозно изработени по най-високи стандарти като за фризьори, така и за любителите на красотата, тази четка е предназначена за години напред. ★★ Внимателно се отнася към косата си - Вградени вентилационни отвори в тази кръгла зъби за косата осигуряват непрекъснат поток на въздух и разпределение на топлината, предпазват косата от прегряване и предотвратяване на щетите при сушене със сешоар. ★★ Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас.Ние ще ви помогнем по всяко време. ★★ Е един добър инструмент за вържете завитых коса, роликовая четка, също като четка за къдрава коса, създава буйни къдрици и вълни на косата, средната и дългата дължина. ★★ Съвършенството на сушене със сешоар - погрижете се за косата си с помощта на нашата красива четка за сушене със сешоар.Добивайтесь професионални салонных резултати в домашни условия и създавайте красиви обемни прически.Прави си луксозни къдрици мека, гладка и еластична през целия ден. ★★ Красива конструкция на дълги години - Луксозно изработени по най-високи стандарти като за фризьори, така и за любителите на красотата, тази четка е предназначена за години напред. ★★ Внимателно се отнася към косата си - Вградени вентилационни отвори в тази кръгла зъби за косата осигуряват непрекъснат поток на въздух и разпределение на топлината, предпазват косата от прегряване и предотвратяване на щетите при сушене със сешоар. ★★ Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас.Ние ще ви помогнем по всяко време.Кръгла четка за коса ★★ е един Добър инструмент за вържете завитых коса, роликовая четка, също като четка за къдрава коса, създава буйни къдрици и вълни на косата, средната и дългата дължина. ★★ Нашия набор от четки за стилизиране на косата, подходящ за всички типове коса.Се борят с узловатостью.Умело разработени висококачествени гъвкави структури леко распутывают, поставени и изсушена със сешоар коса, създавайки приятна прическа, достойна салонного грижи.

Други функции

Най-добри сделки