.

.

6x4ft Mi Primera Comunion Фон Деревенское Дърво Сини Цветя Първото Свето Причастие Кръщение Вечерни Фон За Снимки Бог да ви Благослови Детски Душ Кръщение Торта Декор на Маса?

6x4ft Mi Primera Comunion Фон Деревенское Дърво Сини Цветя Първото Свето Причастие Кръщение Вечерни Фон За Снимки Бог да ви Благослови

BGN 2.67

Брой продукти
На склад

【Размер и цвят】 : дигитален печат с размери 6х4 метра, с висока резолюция, привлекающими внимание на детайли и реалистични цветове 【Висококачествени материали】- Фонове Mi Primera Comunion Background, изработени от висококачествен материал (винил), който се отличава с издръжливост, истинското и яркост, както и лесно за употреба и съхранение. 【Уникален дизайн】-Използването на серия високотехнологични цифрови модели и компютърна печат ефект прави снимките по-истински и цветен, добър избор за фотографи-любители и професионалисти. 【Множествено прилагането на】 - Фон Mi Primera Comunion може да се използва като благословия от бога, първо причастие, портрети на деца и възрастни, маса за торти, партита на открито, видео-декори или дисплеи.Също така е идеален за видео и домашно фотобудок. 【ПОЛЕЗНИ съвети】- За по-лесно транспортиране и опаковане тези фотофоны ще се оформи при изпращане на писмо, което ще доведе до образуване на гънки.Моля, прогладьте тыльную страна на изделия парна ютия, за да премахнете гънки, и прокатайте ги от 2 до 5 дни, за да се бръчки са били почти незабележими. 【Размер и цвят】 : дигитален печат с размери 6х4 метра, с висока резолюция, привлекающими внимание на детайли и реалистични цветове. 【Висококачествени материали】- Фонове Mi Primera Comunion Background, изработени от висококачествен материал (винил), който се отличава с издръжливост, истинското и яркост, както и лесно за употреба и съхранение. 【Уникален дизайн】-Използването на серия високотехнологични цифрови модели и компютърна печат ефект прави снимките по-истински и цветен, добър избор за фотографи-любители и професионалисти. 【Множествено прилагането на】 - Фон Mi Primera Comunion може да се използва като благословия от бога, първо причастие, портрети на деца и възрастни, маса за торти, партита на открито, видео-декори или дисплеи.Също така е идеален за видео и домашно фотобудок. 【ПОЛЕЗНИ съвети】- За по-лесно транспортиране и опаковане тези фотофоны ще се оформи при изпращане на писмо, което ще доведе до образуване на гънки.Моля, прогладьте тыльную страна на изделия парна ютия, за да премахнете гънки, и прокатайте ги от 2 до 5 дни, за да се бръчки са били почти незабележими.Детайли : Материал : винил Цвят : както е показано на фигура Опаковка : Сгъваем, фон едно парче.

Други функции

Най-добри сделки