.

.

Държач за Полотенцесушителя за Баня, Стенен монтаж, Метални Закачалки за Кърпи с Дървени рафтове и 3 Куки, Органайзер за Съхранение на Банного кърпи, Плажни кърпи, К?

Държач за Полотенцесушителя за Баня, Стенен монтаж, Метални Закачалки за Кърпи с Дървени рафтове и 3 Куки, Органайзер за Съхранение на

BGN 10.75

Брой продукти
На склад

Материали : Метал, Естествено дърво SoildЦвят : черен, кафяв.Размер : 13,78 "W x 6,3 "G x 24,41"Н. 1 х закачалка за кърпи. 4 x стенни вилица. 1 x шестостенния ключ. 1 x ръководство на потребителя. 【Можете да поддържате банята, чисти и спретнати】 Закачалка за кърпи са подходящи за банята, особено за малка баня за гости, баня, къмпинг и микробуса. използвайте пространство на стената, за да създаде повече място за съхранение на вашата баня.Изберете място за всеки кърпи и дръжте чисти чаршафи. 【Многофункционална спестяване на пространство】 Тази закачалка за кърпи се състои от три секции, всяка част изпълнява своята функция.В средните секции има отделни места за 3 свежесвернутых големи хавлиени кърпи, горна дървени полици за добавяне на интериор и 3 се измъкне долу за кърпи за ръце, и различни малки неща.Това е перфектен баланс между функционалност и модата на вашата баня. 【Висококачествена конструкция] Държач за кърпи, изработени от висококачествена стомана и масивно дърво, има трайно към ръжда покритие и служи дълго време, добре е подходяща за организиране на хавлиени кърпи, плажни кърпи, кърпи yogo, кърпи за ръце и кърпи за фитнес, прави цялата баня стаята е по-елегантна и уютна. 【Лесна инсталация】 се инсталира Лесно на стената с помощта на приложените оборудване, на най-горния рафт има 4 предварително просверленных дупки, бързо прикачване на скоба и рафт с помощта на винтове, и помагалото ръководство за потребителя, за да разбереш, монтаж и са готови за броени минути. 【Правилния размер】 Правилния размер и баланс, необходими за високо-закачалки за кърпи, всъщност тя побира не само обикновените хавлиени кърпи, но и пушистое голямо кърпи за баня, размер 13,78 "W x 6,3 "G x 24,41 "В, отлично обслужване на клиентите от Wetheny гарантира, че ще отговори в рамките на няколко часа. 【Можете да поддържате банята, чисти и спретнати】 Закачалка за кърпи са подходящи за банята, особено за малка баня за гости, баня, къмпинг и микробуса. използвайте пространство на стената, за да създаде повече място за съхранение на вашата баня.Изберете място за всеки кърпи и дръжте чисти чаршафи. 【Многофункционална спестяване на пространство】 Тази закачалка за кърпи се състои от три секции, всяка част изпълнява своята функция.В средните секции има отделни места за 3 свежесвернутых големи хавлиени кърпи, горна дървени полици за добавяне на интериор и 3 се измъкне долу за кърпи за ръце, и различни малки неща.Това е перфектен баланс между функционалност и модата на вашата баня.

Други функции

Най-добри сделки