.

.

Вентилатор за лаптоп SHYPT се Различава от охлаждаща поставка за лаптоп, Мултифункционално, USB-Турбинен Вентилатор, охладител за лаптоп, таблет и телефон, Персонален ?

Вентилатор за лаптоп SHYPT се Различава от охлаждаща поставка за лаптоп, Мултифункционално, USB-Турбинен Вентилатор, охладител за лаптоп,

BGN 0.67

Брой продукти
На склад

★ Безлистовой вентилатор : ветроколесо голям диаметър, с един турбокомпресор произвежда голямо количество въздух, за да се осигури по-плавно и бързо отвеждане на топлината ★ Бърза изключване на звука : високоскоростен и безшумен голям фен, висококачествен мотор на движението, все още безшумен при работа на висока скорост. ★ Различни ъгли на трансфер : с ергономичен дизайн, висока и ниска многодиапазонный, може да се адаптира към различни височини на заседналия пози, поддържа разнообразна работа, игри околната среда. ★ Няколко степени на вятъра : адаптируйтесь към температурните изисквания.Многоскоростная конструкция скорост на вятъра може да се регулира в зависимост от температурата и от височината и посоката на вятъра може да се променя един ред. ★ Силна съвместимост : съвместимост основен основен модели, съвместимост с преносими компютри в рамките на 18 инча. ★ Безлистовой вентилатор : ветроколесо голям диаметър, с един турбокомпресор произвежда голямо количество въздух, за да се осигури по-плавно и бързо отвеждане на топлината. ★ Бърза изключване на звука : високоскоростен и безшумен голям фен, висококачествен мотор на движението, все още безшумен при работа на висока скорост. ★ Различни ъгли на трансфер : с ергономичен дизайн, висока и ниска многодиапазонный, може да се адаптира към различни височини на заседналия пози, поддържа разнообразна работа, игри околната среда. ★ Няколко степени на вятъра : адаптируйтесь към температурните изисквания.Многоскоростная конструкция скорост на вятъра може да се регулира в зависимост от температурата и от височината и посоката на вятъра може да се променя един ред. ★ Силна съвместимост : съвместимост основен основен модели, съвместимост с преносими компютри в рамките на 18 инча.Име на продукта : Охладител за лаптоп Конфигурация на вентилатора : Друга, Начин на охлаждане : въздушно охлаждане, Ключ режим : регулиране на скоростта на въртене на колелото. На всеки ъгъл на панела на радиатора е фина обработка на краищата за заваряване, която няма да доведе до надраскване на книгата; 2. Интелигентна настройка на наклон осигурява по-комфортно и използването на преносими компютри; 3. При продължително използване на лаптоп охлаждане ще стане за даденост, за обикновените лаптопи, поради постоянното увеличаване на честотата на използване на температура при продължителна употреба също става все по-високи и по-високи.

Други функции

Най-добри сделки