.

.

DOITOOL 6 бр. и Четки за Маникюр и Педикюр, Дамски Четина, Детски Инструмент за ръце и мъже, Лека Дръжка, Четка за нокти, Стъргало, Зелени Пръсти, Розов за набиране на перс?

DOITOOL 6 бр. и Четки за Маникюр и Педикюр, Дамски Четина, Детски Инструмент за ръце и мъже, Лека Дръжка, Четка за нокти, Стъргало,

BGN 3.33

Брой продукти
На склад

Четка за почистване на Дръжката на четка за нокти са изработени от пластмаса полипропилен, който е здрав, елегантен и удобенПискюл за рисуване на ноктите : с подходящ размер, за да сложи в мивката и се използва при измиване на ръцете, ноктите да са останали чисти и спретнати, четката е достатъчно меко, за да не навреди на кожата, с четина за цялостно почистване на ноктите.Инструмент за почистване на нокти : [Устойчиви на хлъзгане] В нашия набор от четки за почистване на нокти включва 6 четки за нокти с дръжки.Всяка пискюл за нокти с противоплъзгаща се дръжка, за да може удобно да я държа.Пластмасов сета за нокти : в комплект четината за почистване на нокти включва 6 броя четки, достатъчно за ежедневна употреба, замяна и споделяне.Четка за почистване на нокти на краката : Четината, са изработени от гъвкаво нейлонового материали със средна твърдост, проникват в пропастта между ноктите и не се надраскат кожата.Четка за почистване на Дръжката на четка за нокти са изработени от пластмаса полипропилен, който е здрав, елегантен и удобен.Пискюл за рисуване на ноктите : с подходящ размер, за да сложи в мивката и се използва при измиване на ръцете, ноктите да са останали чисти и спретнати, четката е достатъчно меко, за да не навреди на кожата, с четина за цялостно почистване на ноктите.Инструмент за почистване на нокти : [Устойчиви на хлъзгане] В нашия набор от четки за почистване на нокти включва 6 четки за нокти с дръжки.Всяка пискюл за нокти с противоплъзгаща се дръжка, за да може удобно да я държа.Пластмасов сета за нокти : в комплект четината за почистване на нокти включва 6 броя четки, достатъчно за ежедневна употреба, замяна и споделяне.Четка за почистване на нокти на краката : Четината, са изработени от гъвкаво нейлонового материали със средна твърдост, проникват в пропастта между ноктите и не се надраскат кожата.Списък на пакетите 6 x четки за нокти, Особености - Материал : пластмаса полипропилен, найлон скрубер за нокти. - Дръжка дизайн е лесно и удобно, в плен, и вие можете лесно почистване на четка. -Преносим и практичен, удобни за захващане на четка за почистване, подходящи за дома, за баня, градински мивки, пътувания и така нататък. - Цвят : светло зелено, светло розово, четка за миене на ноктите ръчно. - Четка чист и прост дизайн, подходящи за повечето повърхности, които ви всякога трябва за ръчно изработени четки за нокти.

Други функции

Най-добри сделки