.

.

CLISPEED 2 бр. Чанта за Багаж, Чанта за съхранение Пуловери, Органайзер за Дрехи, Опаковки, Чанти за Пътуване, Пакети за сортиране на Дрехи, Чанта за Съхранение вкъщи, Кут?

CLISPEED 2 бр. Чанта за Багаж, Чанта за съхранение Пуловери, Органайзер за Дрехи, Опаковки, Чанти за Пътуване, Пакети за сортиране на Дрехи,

BGN 7.70

Брой продукти
На склад

Нетъкан текстилЧАНТИ ЗА СЪХРАНЕНИЕ на ДРЕХИ - спестете си време, пространство и главоболие.ЧАНТА ЗА СЪХРАНЕНИЕ на ДРЕХИ - материал, лека и е идеална за опаковане на обувки и поддържане на всичко останало в чистота.ОРГАНАЙЗЕР ЗА БАГАЖ за ПЪТУВАНЕ - носене в продължение на целия срок на служба.Чанта за съхранение на завивки - Отлични пътни чанти за танци, баскетбол, тенис, голф, за занимания във фитнес залата и така нататък.ЧАНТА ЗА СЪХРАНЕНИЕ на ОБУВКИ - нетканая плат, лесно застегивается с цип и прострочена.ЧАНТИ ЗА СЪХРАНЕНИЕ на ДРЕХИ - спестете си време, пространство и главоболие.ЧАНТА ЗА СЪХРАНЕНИЕ на ДРЕХИ - материал, лека и е идеална за опаковане на обувки и поддържане на всичко останало в чистота.ОРГАНАЙЗЕР ЗА БАГАЖ за ПЪТУВАНЕ - носене в продължение на целия срок на служба.Чанта за съхранение на завивки - Отлични пътни чанти за танци, баскетбол, тенис, голф, за занимания във фитнес залата и така нататък.ЧАНТА ЗА СЪХРАНЕНИЕ на ОБУВКИ - нетканая плат, лесно застегивается с цип и прострочена.Пратката включва 1 х вертикална чанта, 1 х хоризонтална чанта Особености -Нов нетъкан материал, , -водоустойчиви и экономящие пространство чанти. -Дишащ дизайн дава възможност на чантата да се поддържа циркулацията на въздуха в пътната спортна чанта. -По-голям капацитет може да задоволи основните си нужди, може да съхранявате одеяла, юргани, якета и други големи обекти в качеството на тъканната чантата. -Размер на вертикална версия : 48,00 X47,00 X28,00 см /18,86 X18,47 X11 Подсилени чанта. -Удобен дизайн на дръжката е по-удобно да вземат със себе си кутия за съхранение на възглавници. -Цвят : син, Здрава чанта за съхранение -Размер на хоризонталната версия : 60,00 X35,00 X40,00 см / 23,62 X13,78 X15 за лесно багаж. -Материал : Органайзер от нетъкан текстил -Износоустойчивост, дълъг живот в рамките на срока на експлоатация на торбички за опаковане на легла.Описание на продукта Чанта за съхранение на дрехи С тяхна помощ може да се транспортира дрехи за пътуването и обратно или почистване на праха от обувките в шкаф. чанти за преместване Тя също може да бъде косметичка, чанта за тоалетни принадлежности и за други цели.чанта за съхранение на завивки Тази чанта за съхранение на пътна, добър дизайн за домашна употреба и пътуване.

Други функции

Най-добри сделки