.

.

Калъф за носене Seracle, Преносима чанта-тоут, Пътен калъф, Съвместим с преносими и домашни wi-fi Bluetooth-високоговорител Ultimate Ears Hyperboom (Черен)

Калъф за носене Seracle, Преносима чанта-тоут, Пътен калъф, Съвместим с преносими и домашни wi-fi Bluetooth-високоговорител

BGN 22.16

Брой продукти
На склад

【Специален дизайн】 Тази преносима чанта-тоут специално разработена за динамиката на ЕС Hyperboom и добре седи 【Отлично суровини】 Пълнител от плътна пяна по целия корпуса предпазва говорителя от удари.Платът е изработен от водоустойчив плат Оксфорд, която е добра пыленепроницаемостью и водонепроницаемостью от пръски.(Забележка : не поставяйте целия пакет във водата!). 【Многофункционалност】В открито джоба си, от една страна, можете да поставите зарядно устройство, от друга страна, има външен джоб за съхранение на аксесоари оборудване, като например кабели, зарядно устройство, мобилен телефон, слушалки и т. 【Лесно да носите със себе си】 Вградени ръчно каишка за лесно пренасяне и изпращане на допълнителни пагон за двойна носене. 【Просто се насладете на пътуването】 Лек, но здрав калъф, който е подходящ както за носене на открито, така и за съхранение на закрито, също така идва с допълнителен пагон за носене, за да се насладят на пътуването, или да отидете където и когато пожелаете, е чудесен подарък за вашите приятели и семейство. 1 х чанта-тоут + 1 х лента за носене през рамо. Опаковката включва : 1 х чанта-тоут за динамиката на ес Hyperboom. 1 х лента за носене през рамо. (Само букви, говорител не е включена).Добре дошли, за да се свържете с нас, ако се сблъскате с някакви други въпроси или нужди, ние ще бъдем готови 24 часа в денонощието, за да ви осигури най-доброто обслужване!.

Други функции

Най-добри сделки