.

.

Калъф за въдица, 6 Опаковки Чорапи за въдици за заброса морския въдица за спининг риболов, летят, Ръкавици за въдица от тръстика мрежи, предпазни средства и с 6 и с ма?

Калъф за въдица, 6 Опаковки Чорапи за въдици за заброса морския въдица за спининг риболов, летят, Ръкавици за въдица от тръстика мрежи,

BGN 12.61

Брой продукти
На склад

1 -Увеличена широчина : ръкав за въдици разтегателни и гъвкав за по-лесно поставяне и отнемане.Той се разширява до 3,5 см в дължина, благодарение на което вашата въдица е лесно да мине за най-голяма употреба.Силна еластичност на кожата, не се притеснявайте за закачване или незначителност, на която можете да се намесят. -Подходящ за : нахлыстовой въдици, спиннинговой въдици, леене въдици и друга въдици между 6'6" - 7'2".Бъдете внимателни, кран не може да затворите макарата. Здрав материал : Ръкав за въдици, изработени от PET, устойчива на износване и огнеупорни.Това е добър начин за защита на вашата въдица от чакъла и надраскване при преместване или съхранение.Колани за удилищ изработени от плат SBR и OK, мека водоустойчива и лесно регулируем.С помощта на тези ленти за удочек можете да свържете своите въдици заедно, за да се избегне разпръскване в чантата за удочек или на съхранение. Опаковка : в това число 6 ръкави за пръчки с различен цвят и 6 ленти за пръчки с различен цвят.Дължина и ширина на прът втулок е около 2* 67 сантиметра.Размери колани за удилищ са около 1,18 * 9,84 инча. Преносим : може да се сгъва на малко парче, и той е лек, доста лесно да се съхранява или да изнеса навън. -Увеличена широчина : ръкав за въдици разтегателни и гъвкав за по-лесно поставяне и отнемане.Той се разширява до 3,5 см в дължина, благодарение на което вашата въдица е лесно да мине за най-голяма употреба.Силна еластичност на кожата, не се притеснявайте за закачване или незначителност, на която можете да се намесят. -Подходящ за : нахлыстовой въдици, спиннинговой въдици, леене въдици и друга въдици между 6'6" - 7'2".Бъдете внимателни, кран не може да затворите макарата. Здрав материал : Ръкав за въдици, изработени от PET, устойчива на износване и огнеупорни.Това е добър начин за защита на вашата въдица от чакъла и надраскване при преместване или съхранение.Колани за удилищ изработени от плат SBR и OK, мека водоустойчива и лесно регулируем.С помощта на тези ленти за удочек можете да свържете своите въдици заедно, за да се избегне разпръскване в чантата за удочек или на съхранение. Опаковка : в това число 6 ръкави за пръчки с различен цвят и 6 ленти за пръчки с различен цвят.Дължина и ширина на прът втулок е около 2* 67 сантиметра.Размери колани за удилищ са около 1,18 * 9,84 инча.

Други функции

Най-добри сделки