.

.

Лимфен дренаж на Билков Гел За Душ За Измиване на Тялото, Отслабване, Джинджифил Душ Гел 30 МЛ, Хидратиращ, Освежаващ (1бр)

Лимфен дренаж на Билков Гел За Душ За Измиване на Тялото, Отслабване, Джинджифил Душ Гел 30 МЛ, Хидратиращ, Освежаващ (1бр)

BGN 2.67

Брой продукти
На склад

Естествено средство за измиване за тяло с мека формула регулира отделянето на мазнини, помага за отпушването на порите и премахване на замърсяването, за да те не забивались, и помага за намаляване на появата на бъдещи акне, което ви сияйна кожа и прозрачност на кожатаМек аромат Естествен органичен овлажняващ крем средство за измиване на тялото, освежаващ вкус, препарат за измиване на тялото за всички типове чувствителна кожа, препарат за измиване на тялото с PH-баланса.Лимфодренажное билкови препарати за измиване на тялото най-Добре е подходящ за облекчаване на мускулните болки и напрежението, подпомага движението на кръвта, помага в лечението на лимфния дренаж, премахва мазнини подмишниците, премахва лимфните възли и подмладява кожата.Освежаващ и хидратиращ средство за измиване на тялото Осигурява усещане за свежест след душ, ефективно изглажда и изсветлява кожата текстура и тъмни петна.Накарай го да свети.Той внимателно почиства кожата, оставяйки след себе си сладък аромат на целия предстоящия ден.Естествени растителни съставки джинджифил.Безопасно за всички типове кожа, сигурно и бережен в употреба.Не се страхувайте да се появи дразнене или зачервяване.Описание : 100% нов качествен джинджифил гел за душ СПЕЦИФИКАЦИЯ : 30 мл СРОК на годност : 3 години СЪХРАНЕНИЕ : да се Съхранява на хладно място ПРИЛОЖЕНИЕ : за корекция на фигурата и грижа за кожата Елемент : глицерин джинджифил Характеристики : Укрепва организма, намалява умората, стимулира изпотяването, кръвния поток, стимулира обмяната на веществата Начин на употреба : 1. Вземането на вана, вземете необходимото количество от лосиона за тяло и го поставете в дланта на 2. Равномерно нанесете върху цялото тяло и втирайте с двете ръце 3. Изплакнете в продължение на десет минути, за смекчаване и изглаждане на кожата Коментар : 1. Допускане за ръчно измерване е 2-5 г. Моля, не обръщай внимание на вашите замяна. Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта. много ви благодаря! 3. Цвят на артикул съответства на цвета на опаковката на продукта комплектът включва : 1/2/3 * Джинджифил гел за душ.

Други функции

SHELF LIFE:
3 years
STORE:
Store in a cool place
BE APPLICABLE:
Body shaping and skin beautifying
Element:
glycerin ginger
Features:
Firm the body :
Reduce fatigue :
Sweating promotes circulation :
Stimulate metabolism :
How to use:
1.When taking a bath, take an appropriate amount of body lotion and put it in the palm of your hand :
2.Apply evenly to the whole body and rub with both hands :
3.Rinse for ten minutes to soften and smooth your skin :
Comment:
1. Manual measurement tolerance is 2-5g. Please don't mind your substitutions. :
2. Due to the difference between different monitors, the image may not reflect the actual color of the item. thank you very much! :
3. SKU color is the color of product packaging :
Package Included:
1/2/3*Ginger Shower Gel :
Най-добри сделки