.

.

Детско одеало, Скъпа тъмно синьо пелените, Апликация във формата на облаци, Луната, Звездите, Бродерия 'Малък мечтател', Топло, Уютно, Многофункционално Одеало за мо?

Детско одеало, Скъпа тъмно синьо пелените, Апликация във формата на облаци, Луната, Звездите, Бродерия 'Малък мечтател', Топло,

BGN 7.14

Брой продукти
На склад

? ХУБАВО ОДЕЯЛО ЗА МАЛКО DREAMER : Дайте на бебето си това красиво пеленальное одеяло и подкрепете с доброто си настроение - тъмно син цвят, което го прави идеален за момчеНа него са изобразени приказно облаците, луната и звездите с бродирани по тях с думите "Малък мечтател".Вашето дете ще изглежда ангельски, уютно запеленатый в него. ☺️ УДОБНА И СТИЛНА : Тази детска наметало изработени от удобен и дишаща материя.Това намалява риска от прегряване, както и мека текстура ще бъде приятно се усеща на чувствителна кожа на вашето бебе.Това е точно това, което трябва на вашето малко ангелочку, за да се потопите в топла, уютна и спокоен сън. ?️ УНИВЕРСАЛНИ ЗАВИВКИ За БЕБЕТА : Насладете се на ненадминат комфорт с нашите универсални детски одеяла.Те са полезни като одеяла за новородено, одеала за хранене на корема, покривала за хранене, дрехи от оригване, своята практика за количка, одеало за свободни, завивки за легло, игра на килима, кувертюри за легла, мека мебел и т. Това е нещо, от което се нуждае всяка млада майка, да излизате от дома си. ? ИДЕАЛНА ИДЕЯ за ПОДАРЪК ЗА ДЕЦА : вие Сте поканени на парти по случай рожден ден на детето на приятели, и вие не знаете какъв подарък да им дадат?Това сладко детско пеленальное одеяло е просто идеална.Той е проектиран в унисекс-дизайна и е подарък, който ще оценят всяка млада майка или бъдеща майка.И ще се превърне в идеален подарък за рождени дни и празници. ? КАЧЕСТВО, КОЕТО ще ВИ ХАРЕСА : Вие сте сигурни в висококачествени одеяле всеки път, когато купувате от Forest & Twenty Kids.Той е изработен от мека текстурирани плат тип плюш, която ще осигури достатъчно топлина и комфорт през цялата година.Той копринено-мека на пипане, но достатъчно здрав, за да се опита да го използва вашето дете.Размери одеала 30 "x 40". ОТЛИЧНО УНИВЕРСАЛНО одеало за бебето Търсите плюшевое детско одеяло, за вашето бебе да е топло и удобно по време на сън?Тези красиви скъпа промяна одеяла от Zak & Zoey просто без конкуренция.Те са много меки, топли и удобни – идеалното допълнение към детската стая на вашето дете. кликнете на 'Добави в кошницата', за да ги закупите днес.Одеяльца за детски тайна меки и нежни и няма да доведе до никакви раздразнения по кожата на бебето.Те са идеални за ежедневна употреба и могат да бъдат използвани за пътуване, прегръдки, пикник, а също и като покривала за автомобилни седалки колички и превозни средства, пледов за приемане на гости или пледа-пледа.

Други функции

Най-добри сделки