.

.

Плюшена Декорация на г-Н и г-жа Джудже на Деня на Благодарността - 2 бр. на Джуджетата от Турция ръчно изработени, скандинавски Есента Томтэ - Есенен Декор на много ни?

Плюшена Декорация на г-Н и г-жа Джудже на Деня на Благодарността - 2 бр. на Джуджетата от Турция ръчно изработени, скандинавски Есента

BGN 2.67

Брой продукти
На склад

【Опаковка включва】 11 инча г-н и г-жа джудже от пуйка за деня на благодарността, плюшено шведски котка, тялото елф и шапка, изработени от мек филц, wooden носа, влакнести бяла брада 【Сладък и забавен дизайн】 Уникален дизайн на турция, до горната част на шапки прикрепен малък симпатичен петушиный гребен.При г-жа джудже на шапка, изготвен на живо на очите, на г-н елф на шапка голям индюшачий опашката. 【Перфектния подарък в знак на благодарност】 Джуджетата от турция г-н и г-жа в деня на благодарността отлично място за празничен подарък на вашите приятели, деца, колеги.Носи късмет на семейството и се разглежда като късмет. 【Празнични джуджетата за дома】 са идеални за декорация за празниците, подходящи за вашата камина, централна декор на масата за хранене, тави, подложки за телевизор.Във всеки случай, тези малки момчета могат да добавите забавление на Деня на Благодарността. 【Празнични джуджетата за офис】 търсите нещо, за да украсят вашия офис?Просто поставете на г-н и г-жа индюшачий гномик на офис масата!Доведете повече атмосфера на празника!. 【Опаковка включва】 11 инча г-н и г-жа джудже от пуйка за деня на благодарността, плюшено шведски котка, тялото елф и шапка, изработени от мек филц, wooden носа, влакнести бяла брада. 【Сладък и забавен дизайн】 Уникален дизайн на турция, до горната част на шапки прикрепен малък симпатичен петушиный гребен.При г-жа джудже на шапка, изготвен на живо на очите, на г-н елф на шапка голям индюшачий опашката. 【Перфектния подарък в знак на благодарност】 Джуджетата от турция г-н и г-жа в деня на благодарността отлично място за празничен подарък на вашите приятели, деца, колеги.Носи късмет на семейството и се разглежда като късмет. 【Празнични джуджетата за дома】 са идеални за декорация за празниците, подходящи за вашата камина, централна декор на масата за хранене, тави, подложки за телевизор.Във всеки случай, тези малки момчета могат да добавите забавление на Деня на Благодарността. 【Празнични джуджетата за офис】 търсите нещо, за да украсят вашия офис?Просто поставете на г-н и г-жа индюшачий гномик на офис масата!Доведете повече атмосфера на празника!.Продукт Features : .Г-н и г-жа Индюшачий Джудже.Огъване на тел, с шапка и ръце, за да може да се коригира неговата позиция.Дългата бяла брада и голям дървен носа на г-н Елф.

Други функции

Най-добри сделки