.

.

Торбички за събиране на отпадъци, които са Съвместими с колектор на прах Conga 2290 Робот, Резервни Части за чанти с филтър за прах (6 опаковки) - Запазете вашия дом чисти ?

Торбички за събиране на отпадъци, които са Съвместими с колектор на прах Conga 2290 Робот, Резервни Части за чанти с филтър за прах (6 опаковки)

BGN 8.86

Брой продукти
На склад

【Идеална съвместимост】 Разработен специално за робот-прахосмукачка Conga 2290, като предоставя отлична съвместимост и оптимална производителност 【Висококачествени материали】 е Изработена от висококачествени материали, ефективно превенция на изтичане на прах и запазване свежестта на въздуха, като помага на вас и вашето семейство по-лесно да диша. 【Дизайн с голям капацитет】 Дизайн с голям капацитет означава, че не ви се налага често да замени торба за боклук, спестяване на вашето време и енергия. 【Уникална оборудване запечатване структура】Уникална оборудване запечатване структура ефективно предпазва от вторично замърсяване, защита на здравето и дома. 【Лесен за инсталиране и подмяна на】Торби за боклук са лесни за инсталиране и подмяна, която осигурява безпроблемна експлоатация. 【Идеална съвместимост】 Разработен специално за робот-прахосмукачка Conga 2290, като предоставя отлична съвместимост и оптимална производителност. 【Висококачествени материали】 е Изработена от висококачествени материали, ефективно превенция на изтичане на прах и запазване свежестта на въздуха, като помага на вас и вашето семейство по-лесно да диша. 【Дизайн с голям капацитет】 Дизайн с голям капацитет означава, че не ви се налага често да замени торба за боклук, спестяване на вашето време и енергия. 【Уникална оборудване запечатване структура】Уникална оборудване запечатване структура ефективно предпазва от вторично замърсяване, защита на здравето и дома. 【Лесен за инсталиране и подмяна на】Торби за боклук са лесни за инсталиране и подмяна, която осигурява безпроблемна експлоатация.

Други функции

Най-добри сделки