.

.

Устойчива на плъзгане сверхлегкая надуваема възглавница за къмпинг Gear Doctors -Ергономичен дизайн за максимална подкрепа на врата и гърба - Компактна и удобна, идеалн?

Устойчива на плъзгане сверхлегкая надуваема възглавница за къмпинг Gear Doctors -Ергономичен дизайн за максимална подкрепа

BGN 1.00

Брой продукти
На склад

??????? ???? ? ???? ??? ??? ??? ?? ??????? : Опаковани в малка възглавница с размер на 2,4 * 4,7 инча, разгъва в възглавница ширина 12 * 17 см, дебелина 43 инча и тегло от само 3,5 грама .Вече не спи на излишните дрехи в чантата си с дрешки. ????????? ?????? ???? ? ???? ???? ????? : Когато твоята възглавница утыкается ви в лицето, когато се опитваш да заспиш, това е най-лошото!За щастие, нашите възглавници са снабдени със система за преградни стени, която гарантира подкрепа и комфорт.Накратко, системата равномерно да разпределя въздуха във възглавницата, за да сте сигурни, че тя няма да се движат и да създават неравна повърхност. ?????? ????-???? ?????? : Гумени точки на долната тъкан правят възглавница Gear Doctors Camping устойчива на всеки найлон, полиэстеровой или на друга хлъзгава материя за спално място, ако това не е достатъчно, можете да използвате подвижни затвори внимателно да се обвърже възглавница за вашия спальному място или дори към някоя кола / офисному стол, повече никакви звуци приплъзване или по телефона, за да възстановят възглавница. ???? ?? ??? - ?????????? ???????? : Изисква 2 дълбоки вдишвания, за да конфигурирате Помпане> Настройка> Печат> Сдувание, откъдето идва и името I> A> S> D на 4-степенна система за защита от течове, за съхранение е просто сгънете на половина 3 пъти, се разточва и се съхранява в чанта за носене. ??????? ??????? ?????? ?????? : Ние се гордеем с нашата уникална кърпа hexagon shield с tpu покритие, което успешно премина тест на огъване / разгръщането на 5370 пъти в екстремни климатични условия, така че ние предлагаме безпроблемна подмяна в рамките на целия срок на експлоатация - не е необходимо да се върне -. ??????? ???? ? ???? ??? ??? ??? ?? ??????? : Опаковани в малка възглавница с размер на 2,4 * 4,7 инча, разгъва в възглавница ширина 12 * 17 см, дебелина 4.3 инча и тегло от само 3,5 грама .Вече не спи на излишните дрехи в чантата си с дрешки. ????????? ?????? ???? ? ???? ???? ????? : Когато твоята възглавница утыкается ви в лицето, когато се опитваш да заспиш, това е най-лошото!За щастие, нашите възглавници са снабдени със система за преградни стени, която гарантира подкрепа и комфорт.Накратко, системата равномерно да разпределя въздуха във възглавницата, за да сте сигурни, че тя няма да се движат и да създават неравна повърхност. ?????? ????-???? ?????? : Гумени точки на долната тъкан правят възглавница Gear Doctors Camping устойчива на всеки найлон, полиэстеровой или на друга хлъзгава материя за спално място, ако това не е достатъчно, можете да използвате подвижни затвори внимателно да се обвърже възглавница за вашия спальному място или дори към някоя кола / офисному стол, повече никакви звуци приплъзване или по телефона, за да възстановят възглавница.

Други функции

Най-добри сделки