.

.

Makandup 2 Кутии 6 Мрежи 3D Цветя за Дизайн на ноктите, Медальони, Аксесоари, Многоцветен Акрилни Цветя за Декорация на нокти с 6 Стилно обзаведени Кухненски Аксесоари за ?

Makandup 2 Кутии 6 Мрежи 3D Цветя за Дизайн на ноктите, Медальони, Аксесоари, Многоцветен Акрилни Цветя за Декорация на нокти

BGN 0.33

Брой продукти
На склад

❤На помещение и включва - 2 кутии с акрил цветове за дизайн на ноктите 7 цвята, 6 вида мини-аксесоари, включително и прозрачен планински кристал размер с бели перли, метални мъниста във формата на прасците, достатъчно на брой, за да съответства на дизайна на декорации на нокти ❤Безопасен материал - Изработени от изкуствени полимерни материали, нашите 3d акрилни цветя за нокти са безопасни, безвредни за околната среда и не нанасят вреда на кожата, дори и за чувствителна кожа, която можете да използвате с доверие. ❤ Лесен за употреба - Идеален за естествени или изкуствени нокти, просто почистете повърхността на ноктите, нанесете ги върху ноктите лепило, след това нанесете слой най-горния слой на ноктите и вылечите, че е много просто и е подходящ както за професионалисти, така и за начинаещи. ❤Многократно използване - Многофункционален 3d окачване за нокти под формата на цветя може да използвате ноктите си.И може да се използва като декорация в седалка за телефони, книги, портмонета, обувки, производство на бижута, поздравителни картички, огледала, поделках със собствените си ръце и т. ❤най-Добрият подарък - 3d цветни ключодържатели за нокти Може да се използва не само за дизайн на ноктите, но и за различни занаяти.Подходящ за домашна употреба и маникюрных салони.Това е най-Добрият подарък за Нея, Дори за Вашата Приятелка, майка, Роднини, Приятели. ❤На помещение и включва - 2 кутии с акрил цветове за дизайн на ноктите 7 цвята, 6 вида мини-аксесоари, включително и прозрачен планински кристал размер с бели перли, метални мъниста във формата на прасците, достатъчно на брой, за да съответства на дизайна на декорации на нокти. ❤Безопасен материал - Изработени от изкуствени полимерни материали, нашите 3d акрилни цветя за нокти са безопасни, безвредни за околната среда и не нанасят вреда на кожата, дори и за чувствителна кожа, която можете да използвате с доверие. ❤ Лесен за употреба - Идеален за естествени или изкуствени нокти, просто почистете повърхността на ноктите, нанесете ги върху ноктите лепило, след това нанесете слой най-горния слой на ноктите и вылечите, че е много просто и е подходящ както за професионалисти, така и за начинаещи. ❤Многократно използване - Многофункционален 3d окачване за нокти под формата на цветя може да използвате ноктите си.

Други функции

Най-добри сделки