.

.

Адаптер с множество Контакти С 2 USB Порта, 2 Розетки ac адаптер, Мрежов Филтър, Мини Щепсел, Удължител Електрически Контакт за Домашно приготвена храна, За Използване ?

Адаптер с множество Контакти С 2 USB Порта, 2 Розетки ac адаптер, Мрежов Филтър, Мини Щепсел, Удължител Електрически Контакт

BGN 4.79

Брой продукти
На склад

★ Разклонител контакта с множество контакти и USB ★ 2 порта за зареждане, USB : общ изход DC 5v /2, 2 USB, 2 контакта за променлив ток с вградено устройство за защита от пренапрежениеДиапазон на нормалното работно напрежение ac 100-250 Век ★ Интелигентна USB портове за зареждане ★ 2 USB с общ напрежение 5 В 2 А; високоскоростен USB портове автоматично определят зарядни устройства и осигуряват оптимална скорост на зареждане, до 2 А на пристанище. ★ Преносимо зарядно ★ Компактен удължител контакта с размери само с дланта на ръката си, което е удобно и легкодоступно по време на транспортирането. компактен и удобен.Вашият телефон може да е удобно, за да поставите на горния держателе на телефона по време на зареждане. ★ 2 Гнезда за защита от пренапрежение ac ★ Удължени 2 контакта са подходящи за едновременно свързване на 2 стандартни штекеров с вградени компоненти за защита от пренапрежение 1680 J.Светва led индикатор за "Защитени", показва, че вашите устройства на максимално защитени от електрически разряди. ★ Гаранция подкрепа ★ Огнеупорна корпус от ABS-пластмаса и висококачествен компонент може да се подобри трайност и безопасност.Нашите подложки за хранене, сертифицирани от FCC и UL, така че просто се купуват с увереност, като се възползват от нашата политика за връщане в рамките на 30 дни и подмяна в рамките на 1 година.Бърз отговор и сервизно обслужване в рамките на 12 часа!.Стандартен тип : стандарт на САЩ. Брой портове USB : 2 USB. Номинално напрежение : 110 V; Номинален ток : 10 A; Rms обща мощност : 2000 Вата. Изходни параметри, USB : 5 V 2 A.

Други функции

Най-добри сделки