.

.

6 Цвята, Вино, Червило, Матиран Устойчив Водоустойчив Набор от сенки за устни, Гланц за устни, Течен Блясък за устни в бутилката Вино, Водоустойчив, Винен Нюанс за уст

6 Цвята, Вино, Червило, Матиран Устойчив Водоустойчив Набор от сенки за устни, Гланц за устни, Течен Блясък за устни в бутилката Вино,

BGN 2.37

Брой продукти
На склад

♥♥ 【Уникален външен вид】 - симпатична форма на бутилка вино, са на разположение нюанси на устните 6 цвята, особено за любителите на виното и гримЗа да се направи вино, източник на вдъхновение и в центъра на серия от козметика. ♥♥ 【Натурални съставки】 - Обогатен от Шеа и витамини А, С и е за подхранване и овлажняване на устните.Богат крем формула запазва влагата, като осигурява дълготрайна износоустойчивост и комфорт. ♥♥ 【Издръжлив и водоустойчив】 -Чаша не залепва, не избледнява.Той не се придържа към чашата, след изсъхване не са изкъпани, нито цвят, нито люспи, устните изобщо не се усещат сухи.Се пази в продължение на няколко часа, може да се пие и яде, почти не се отстранява. ♥♥【Хидратиращ, елегантен и очарователен】 - Издръжлив, позволяващо носенето в продължение на целия ден, приятен аромат, ягодов аромат, съблазнителен устните.Бархатистая, сатен консистенция на отговорност на устните ярък цвят и сияещ блясък. ♥♥【Моля, обърнете внимание】 - Той е устойчив, и ще ви се наложи някои ексфолианти с вашия почистващ препарат, за да го изтриете, или с помощта на средства за отстраняване на грим или зехтин да премахнете оттенък на устните ще бъде по-лесно.Нашите мини и прекрасната бутилка за блясък за устни незабавно освежават и придават блясък на устните. Опции : 7 г Приложимо тип кожа : всички типове кожа Цвят : RD01, RD02, RD03, OR01, CR01, PK01 Функции √ Дълготрайна хидратация √ По-силен ефект на тонизиране √ Антипригарная чаша √ Мини и сладък √ Подходящи за всеки стил и за всеки повод Осъществяване включва : 1/6 бр. * нюанси за устните Употреба Нанесете върху средната точка на устните, а след това прекарайте четка за контур на устни, тънки устни накрашены, за да покаже секси красиви устни.Ако имате особено сухи устни, особено през есента и зимата, а след това, преди използване на червилото, можете да нанесете я на устните в продължение на 3-5 минути топла влажна кърпа, след това с мека четка внимателно да изчеткате омертвевшую кожа, след употреба на червило нанесете червило на последно място.Освен това, обикновено за кожата на устните трябва правилно да се грижим, включително масаж, прилагане на хранителни добавки.За да се грижи за устните си можете да използвате мед, зехтин, масло за смазване на устните си вечер, преди лягане, на следващия ден устни ще станат пълни и влажни, ефект на оцветяване на устните в грима ще е по-добре.

Други функции

7g:
Applicable skin type:
all skin types
Color:
RD01, RD02, RD03, OR01, CR01, PK01
Features:
√ Long Lasting Moisturized:
√ Stronger Tinting Effect:
√ Non-stick cup:
√ Mini and Cute:
√ Suit every style and any occasion:
Package Included:
1/6pcs * lip tints:
Usage:
Apply at the middle point of the lips, and then lip brush along the contour lips, thin lips painted, to show sexy beautiful lips.:
If you have particularly dry lips, especially in the fall and winter seasons, then before using the lipstick, you can apply on the lips for 3 to 5 minutes with a hot wet towel , then use a soft brush to gently brush the dead skin, after using the lipstick, the lipstick last.:
In addition, usually on the lip to be properly maintained, including massage, the use of nutritional supplements. Lips care can use honey, olive oil, coat the lips at night before going to sleep, the next day it will become full moist lips, lip stain effect on the makeup will be better.:
Tips:
Don't compress lips after applied the liquid lip tint, or it will be sticky.:
It will looks a little darker if you use lip brush than your hands, so lip brush is strongly recommended.:
After arranging the lip color with concealer and base makeup, apply staring from the inside of the lip for gradient effect.:
Note:
1. Manual measurement tolerance is 2-5g. Please don't mind your substitutes.:
2. Due to the difference of different monitors, the picture may not match the actual color of the product. thank you very much!:
Най-добри сделки