.

.

AMORNPHAN 10 Тежки Портновские ножици, Ножици от Неръждаема Стомана За Шиене, Шивашки, Многоцелеви Рязане на Тъкани, Кожа и суровини 10 инча (Сребрист)

AMORNPHAN 10 Тежки Портновские ножици, Ножици от Неръждаема Стомана За Шиене, Шивашки, Многоцелеви Рязане на Тъкани, Кожа

BGN 11.39

Брой продукти
На склад

Професионални ножици, предназначени за шивачи, рязане на плат, тънка кожа, тежко суровини и т Ножица за плат са направени от острие от висококачествена неръждаема стомана и ръкохватка от цинково-алуминиева сплав.Здрав здрав е лесен за използване и ще продължи дълго.Ножици с сверхострым острие : промишлени ножици за тежки условия на експлоатация, се прави ряз по-гладка, са идеални за рязане на различни материали, като например деним, коприна, кожа, платно, ръчно изработени изделия и няколко слоя плат. подходящ за дома, офиса, на училище, на работа, работилница и т. Това са универсални ножици. ножица за плат, дължина на рязане шивачка около 10 см, широчина около 3,15 инча, дължина на рязане ножица за шиене на тъкани около 3,5 инча.Ергономични дръжки осигуряват максимален комфорт за вашите пръсти при продължителна употреба.Ножици за шивач на тъкани имат заоблена форма, която позволява лесно да нарежете върху плоски повърхности.Професионални ножици, предназначени за шивачи, рязане на плат, тънка кожа, тежко суровини и т. Ножица за плат са направени от острие от висококачествена неръждаема стомана и ръкохватка от цинково-алуминиева сплав.Здрав здрав е лесен за използване и ще продължи дълго.Ножици с сверхострым острие : промишлени ножици за тежки условия на експлоатация, се прави ряз по-гладка, са идеални за рязане на различни материали, като например деним, коприна, кожа, платно, ръчно изработени изделия и няколко слоя плат. подходящ за дома, офиса, на училище, на работа, работилница и т. Това са универсални ножици. ножица за плат, дължина на рязане шивачка около 10 см, широчина около 3,15 инча, дължина на рязане ножица за шиене на тъкани около 3,5 инча.Ергономични дръжки осигуряват максимален комфорт за вашите пръсти при продължителна употреба.Ножици за шивач на тъкани имат заоблена форма, която позволява лесно да нарежете върху плоски повърхности.Ножица за плат Материал : Ножици за бродерия от неръждаема стомана с висока твърдост Цвят : сребрист Ножици за шиене на тъкани Стил : Професионална ножица за плат, ножици за шиене Ножица за плат : Дължина : 10 см Прозрачни ножици за рязане на тъкани, хартия, кожи, тежки условия на експлоатация и т. са Изработени от висококачествена неръждаема стомана, която е различна здравина и дълъг срок на служба.

Други функции

Най-добри сделки