.

.

Серум за увеличаване на растежа и дебелина мигли M LASH - 3 мл, 3 Месеца лечение - Отрастите По-дълги и гъсти мигли за 4-6 седмици.

Серум за увеличаване на растежа и дебелина мигли M LASH - 3 мл, 3 Месеца лечение - Отрастите По-дълги и гъсти мигли за 4-6 седмици.

BGN 6.93

Брой продукти
На склад

✅ ЕСТЕСТВЕНИЯ РАСТЕЖ на МИГЛИТЕ : помага бъдат преодолени миглите по естествен начин да стане по-дебел и по-дълъг общо за около 4-6 седмици ✅СЪСТАВ на 3 МЕСЕЦА : Нашата серум се предлага в 3 мл - това е достатъчно за 1 прилагането на ден в продължение на 3 месеца. ✅ ЕСТЕСТВЕН БИЛКОВ ЕКСТРАКТ и ВИТАМИН : Изработен е от естествени растителни екстракти и витамини. ✅ОРГАНИЧНИ СЪСТАВКИ : Екстракт от Follium isatidis, екстракт от cacumen platicladi, екстракт от nigella sativa, екстракт от fructus chebulae, екстракт от radix poligoni multifori preparata, екстракт от корали, пречистена вода. ✅ПОДХОДЯЩА За ИЗГРАЖДАНЕ на МИГЛИТЕ : Нанесете върху горната линия на миглите, като течна молив за очи с наращенными миглите или без тях и гледате като растат вашите естествени мигли.Търсите серум, който ще ви помогне да се постигне по-гъсти и силни мигли?Изберете серум за растеж на миглите M. Само за шест седмици, този серум ще бъдат преодолени миглите да растат по-пухкави и здрави.Освен това, съставките на професионален клас го правят качествено избор за тези, които искат да подобрят играта си мигли.Серум за укрепване / на растеж на миглите Начин на приложение : Серум за укрепване на миглите, създадена на базата на растителни екстракти и витамини, които ще ви помогнат да придадат ресницам по-дълга и гъста вид.След почистване нанасяйте веднъж на ден, преди лягане, прекарвайки един щрих над горната линия на миглите, като течна очна линия.Оставете да изсъхне за 1-2 минути. Резултатите могат да се видят само през 4-6 седмици, но пълен резултат - след 3 месеца.

Други функции

Най-добри сделки