.

.

Маска за лице Rasav KN95 30 бр., 5-Слойни Прахозащитен Маска KN95 с Чаша, Защитни Маски с Еластични Ушни вериги за жени, Мъже (Черен)

Маска за лице Rasav KN95 30 бр., 5-Слойни Прахозащитен Маска KN95 с Чаша, Защитни Маски с Еластични Ушни вериги за жени, Мъже

BGN 0.67

Брой продукти
На склад

Нашите маски за лице са произведени в абсолютно непыльной работилница и се събират на автоматични станове на цялата си територияРасав изпълнява мисията за осигуряване на вашата сигурност.Ние се ангажираме да предоставя качествени, удобни и достъпни маски на широката общественост. 【МОЩНА ЗАЩИТНА БАРИЕРА】 Защитни маски за лице се състоят от 5 слоя на защита.Външен нетъкан материал може да блокира по-голямата част прах и капки, среден слой от плат, выдуваемой расплавом, и памук от горещ въздух да се филтрира над 95% от по-малки частици, както на вътрешния нетъкан материал е мек и приятен за кожата, което осигурява комфорт при носенето. 【Актуализиран 3 D дизайн】 Еднократна маска за лице kn95 разработена в съответствие с човешко лице и не развалят грима.Високи еластични уши панти намалява болката, когато ги носите.Гъвкав метален клип за носа затворени вътре маска, което ви позволява да регулирате черна маска, така че да е плътно прилегала към лицето си. 【УДОБНИ и дишащи】 Нашите защитни маски kn95 изработен от приятни за кожата и дишането на висококачествени тъкани.Техните удобни за носене и лесно да диша.Осигурява изключително ниско съпротивление дишане и цялостен ефект, което ви гарантира надеждна защита. 【Широкото използване на】 Черна маска за лице kn95 е приложима за всички обществени места, като дом, училище, фабрика, компанията, отвътре и отвън на помещенията.Може да се използва във всяко време, за да ви предпази от много болести.Запазете здравето и безопасността. 【ОТКАЗ ОТ ОТГОВОРНОСТ】Тази маска KN95 НЕ е маска N95.За повече информация за носенето на маски KN95, моля, запознайте се със следното пред вас purchase : .com/About KN95s . 【МОЩНА ЗАЩИТНА БАРИЕРА】 Защитни маски за лице се състоят от 5 слоя на защита.Външен нетъкан материал може да блокира по-голямата част прах и капки, среден слой от плат, выдуваемой расплавом, и памук от горещ въздух да се филтрира над 95% от по-малки частици, както на вътрешния нетъкан материал е мек и приятен за кожата, което осигурява комфорт при носенето. 【Актуализиран 3 D дизайн】 Еднократна маска за лице kn95 разработена в съответствие с човешко лице и не развалят грима.Високи еластични уши панти намалява болката, когато ги носите.Гъвкав метален клип за носа затворени вътре маска, което ви позволява да регулирате черна маска, така че да е плътно прилегала към лицето си.

Други функции

Най-добри сделки