.

.

15 Опаковки Стъклени Буркани с кехлибарен цвят по 4 грама с капаци, Кръгли Празни Контейнери за Ексфолианти, Лосиони, Козметика, Кремове и Масла, Пътни Буркани за съх?

15 Опаковки Стъклени Буркани с кехлибарен цвят по 4 грама с капаци, Кръгли Празни Контейнери за Ексфолианти, Лосиони, Козметика, Кремове

BGN 9.87

Брой продукти
На склад

1 Комплектът включва 15 опаковки от тъмно стъкло с капацитет от 4 грама с вътрешни втулки и куполообразными капаци, 5 козметични шпатула и 18 етикети. Тези стъклени буркани, изработени от екологично чист, трайно, действително нетоксичен стъклен материал, съдържащ BPA.Те са стабилни и устойчиви на високи температури. Всяка банка се предлага с подходящ вътрешен подложка и купол капака, което осигурява плътно и надеждно уплътнение.Плоски шапки и прави стени ги правят лесни за употреба и инсталиране.Висококачествено стъкло може да се предотврати увреждане на козметичен съдържанието на ултравиолетовите лъчи от слънчевата светлина.Безопасна и защитена опаковка. Идеално за пътуване, пикник и удобно да се заемат със себе си. МНОГОФУНКЦИОНАЛНОСТ : тези стъклени буркани, за да можете да използвате за козметика или други домашни козметични средства, като мазила, лосиони, кремове, мазила, балсами, сол за вани и др.Също така е подходящ за съхранение на малки аксесоари за бродерия, предмети за шиене, малък офис материали и много други. Стъклени буркани с кехлибарен цвят обем 4 грама, Празни контейнери за грим, кръгли контейнери за съхранение, черни капаци, плътно затваряне на вътрешни втулки (в комплект 15 опаковки стъклени бутилки с капачки, 5 лопаточек и етикети) Материал : стъкло (част от корпуса), пластмаса (капак и вътрешна подложка) Размери : (височина) 2,9 x (диаметър) 2,4-инчов Висококачествен стъклен буркан за тялото, пластмасов капак, и тя плътно се затваря вътрешната линейни Здрава и множество с елегантен, прозрачен дизайн козметични контейнери за съхранение на вашите вещи са идеални за съхранение на крем за лице, крем за очи, лосион, прах, мазила или друга козметика за пътуване на Помещение включва : 15 стъклени бутилки размер на 4 грама с капаци, 5 шпатула за грим, 18 етикети.

Други функции

Най-добри сделки