.

.

CQTLED G4 Led лампа с регулируема яркост от 2 Вата на дневна светлина Бяло 6000 К, AC/DC12V-24V 1505 COB Led крушки, което се равнява на 20 W двухконтактной халогенна лампа G4 тип T3 JC (6 бр.)

CQTLED G4 Led лампа с регулируема яркост от 2 Вата на дневна светлина Бяло 6000 К, AC/DC12V-24V 1505 COB Led крушки, което се равнява на 20

BGN 1.67

Брой продукти
На склад

Готварство 【AC/DC 12-24 В】 е Съвместим с променливо напрежение 12 В-24 и В постоянно напрежение 12 v И 24 V. При замяна на лампата с нажежаема жичка с напрежение 120 трябва да се използва трансформатор.Свързване на регулатори, да регулирате яркостта на тази лампи G4. 【Пестене на енергия】 Led крушка G4 мощност от 2 W, толкова ярка, като халогенна лампа с мощност 20 W, спестява до 90% от сметката за електроенергия.По-малко разходи за електроенергия, повече яркост в дома си. 【Ясно и здравословно осветление】 Led лампи G4 с дневна светлина, без отблясъци 6000 Хил.Той симулира ярко и ясно пладне слънцето .Без отблясъци, без трептене, без блясък, без синкав оттенък. 【Сигурност】Лампа е изработена от висококачествен силиконов материал с коефициент на топлопреминаване на 99% и липсата на трептене, което осигурява равномерно разпределение на светлината, без тъмни зони. защита от натиск, устойчивостта на влага и устойчивост на удар. 【Купувайте без да се тревожи】 ние предлагаме връщане на парите в рамките на 30 дни и е безплатна замяна при всякакви проблеми с качеството в рамките на 24-месечна гаранция. моля, пишете ни, и ние ще се свържем с вас в рамките на 24 часа.Ясна и чиста светлина.Светодиодна крушка G4 6000 K дневна светлина бял цвят се различава яснота и яркост, което създава по-ярка и широката визия на вашето обкръжение.Стабилно, Без трептене.Липсата на видима или не видима трептене, на ъгъла на лъча 360 °, предпазва от умора на очите, осигурява приятна атмосфера, без стрес. Основание : двухконтактный 2-пинов конектор G4 с разстояние между контактите от 4 mm. Форма : T3 Tubular JC. Диаметър : 0,43 инча.Дължина : 1,45 инча.Моля, уверете се, че разстоянието между контактите е 4 мм, и, моля, уверете се, че ширина и дължина на електрически крушки съответстват на вашето светило, което преди да поръчате.Ако светлината трепти, решението е такова : . Сменете led трансформатор 12 v-24 или използвайте тиристорный-слаби. Пазете галогенную лампа за използване с тези светодиодни лампи G4.Ако се сблъскате с трудности по време на употреба, моля не се колебайте да се свържете с нас и ние определено ще ви осигури задоволително лечение.

Други функции

Най-добри сделки