.

.

Набор от Дыроколов Keadic 52 Shape One с Пластмасово Футляром За Съхранение на Инструменти за Пробиване от Куха Кожа Ръчно изработени, Производство на Бижута от Полимерна ?

Набор от Дыроколов Keadic 52 Shape One с Пластмасово Футляром За Съхранение на Инструменти за Пробиване от Куха Кожа Ръчно

BGN 16.36

Брой продукти
На склад

【Че получавате】 Набор от инструменти за пробиване на дупки съдържа кожевенный нож 52 форма, разделочный нож с 5 сменяеми остриета, двупосочен мек чук и подложка за рязане на формат А5, общо 60 брояОсвен това, ние предлагаме пластмасов калъф за съхранение, в който ще можете да организирате машина за пробиване на дупки.Инструменти за пробиване с различни размери и форми да задоволят вашите различни изисквания при обработката на кожа. 【Кухи перфоратор 52 форма, с един отвор】 Нашия инструмент за пробиване на кожата съдържа кръгли дупки, правоъгълни дупки, квадратни дупки, овални дупки и отвори с неправилна форма.Изработени от стоманени сплави с висока плътност, висока твърдост за дълголетие.В резултат на съкращения стават ясни и директни, което позволява да им даде правилната форма и не оставя следи. 【Практични аксесоари за спестяване на труд】 Самовосстанавливающийся подложка за рязане A5 е изработена от 5-слойного висококачествен PVC материал.И двете страни с метрика и имперскими измервания, линии на окото 1/2 " и 30°, 45°, 60°, 90° ъглови водачи за прецизно рязане; Нож от високо стомана желание, което осигурява плавно рязане без чеп.Двустранен дизайн чук с найлон и гума глава осигурява максимален нескользящий контрол, не от надраскване и не уврежда повърхността на кожата. 【Широко приложение】 Инструмент идеи за ръчно изработени.Не само идеален за многослойна тъкан, кожата или полимерна глина, но и за направата на различни дупки за колани, портфейли, портмонета, калъфи за телефони, фотоапарати от кожата, яка за кучета и други средства за защита. 【Топло съвет】① моля, не поставяйте директно на пода, плочки, тухли или друг твърд материал, в противен случай това може да увреди пода или на самия продукт. ② Моля, при работа поставете здрав плосък, равен парче дърво или на борда на върха на метални форми. ③ Малък размер, моля, обърнете се към втория изображение за усъвършенстване на размера и формата. 【Че получавате】 Набор от инструменти за пробиване на дупки съдържа кожевенный нож 52 форма, разделочный нож с 5 сменяеми остриета, двупосочен мек чук и подложка за рязане на формат А5, общо 60 броя.Освен това, ние предлагаме пластмасов калъф за съхранение, в който ще можете да организирате машина за пробиване на дупки.Инструменти за пробиване с различни размери и форми да задоволят вашите различни изисквания при обработката на кожа. 【Кухи перфоратор 52 форма, с един отвор】 Нашия инструмент за пробиване на кожата съдържа кръгли дупки, правоъгълни дупки, квадратни дупки, овални дупки и отвори с неправилна форма.

Други функции

Най-добри сделки