.

.

Ipetboom Пластмасови Чаши за Риба 4шт Аквариумный Ландшафтен Дизайн Настолен Декор Изкуствени Растения Аквариум за Домашни Любимци Декоративна Банка Нежни Пластмасо?

Ipetboom Пластмасови Чаши за Риба 4шт Аквариумный Ландшафтен Дизайн Настолен Декор Изкуствени Растения Аквариум за Домашни Любимци

BGN 12.13

Брой продукти
На склад

Декор на работния плот : Аквариум растения, Изкуствени растения за аквариум, Цветните пластмасови водно растение, билка, украса за сервиране на Суши-сашими за декорация на аквариум, модел grass лесен и непретенциозен за отглеждане, което прави вашия аквариум пълна красотаИзкуствен аквариум : Имитативната билка е идеална и практична за декорация на аквариум с рибки, езерото и аквариум.Растения за домашни любимци : Отлично качество на изработка на нашите продукти ще ви донесе приятни впечатления.Изкуствени растения : трева придава индивидуалност аквариуму и създава реална среда.Аквариумная трева : Трева служи като място, където рибите могат да се крият, и ги кара да се чувстват по-щастливи.Списък на пакетите 4 x Аквариумное растение Особености -Износостойкое аквариумное растение, изработени от висококачествени материали с ярки и привлекателен външен вид, декоративни и луксозно декоративно изкуствено растение. -Имитативната билка е идеална и практична за декорация на аквариум, езерото и използвайте цвете за сашими. Модел трева е лесен и непретенциозен за отглеждане, благодарение на което вашият аквариум да бъде изпълнен с красиви изкуствени растения. -Реалистичен външен вид радва очите, създавайки настроение ландшафтна билки. -Тревата може да даде индивидуалност и реалистична среда трева за аквариум с рибки за гмуркане. -Материал : Пластмаса аквариумная билка със собствените си ръце -Размер : 9,00 X6,50 X30,00 см / 3,54 X2,55 X11 аквариумная трева. -Цвят : както е показано нежни изкуствени растения Информация за стоки, Ландшафтна билка Този декор е имитация на град декор от билки за аквариум. аквариумная билка Е практичен декоративен аксесоар е и чудесен подарък за рыбоводов. растения за домашни любимци към Това се добавя красивия пейзаж на вашето аквариуму, че риби са по-комфортна среда на обитаване.

Други функции

Най-добри сделки