.

.

Комплект Анкери за Гипсокартон, 60 Бр. Пластмасови Дилататори за Анкерных дупки и Винтове с Оцинкованным Покритие за Гипсокартон, Пустотелые Стени, Бетон, Таван Тер?

Комплект Анкери за Гипсокартон, 60 Бр. Пластмасови Дилататори за Анкерных дупки и Винтове с Оцинкованным Покритие за Гипсокартон,

BGN 31.69

Брой продукти
На склад

【Набор от пластмасови стенни анкери】 30 броя перки анкери за гипсокартон и 30 броя саморезов с плоска глава в опаковкатаУдовлетворяйте вашите нужди в количества. 【Висококачествени материали】 Пластмасови анкеры с кухи стени, изработени от нов материал PP, леки на тегло, силна и трайна, им е трудно да се прекъсне.Саморез с плоска глава е изработена от висококачествен цветно с материал, а повърхността му е гладка и без чеп. 【Конструкция с дълбока резба】 Самосверлящийся анкерни болтове за гипсокартон осигурява надеждно заплитане, определен в гипсокартоне различни размери за максимално задръжте способности.Дърворезба с плоска глава с много остра, я не е лесно да се деформира и да се промъкнат в процеса търкаляне. 【Лесна инсталация】 С помощта на сондата да пробия дупка в която е тази точка, след това поставете в дупката анкерни болтове за гипсокартон и с помощта на отвертка вверните саморез в гущер. 【Широко приложение】 Комплекти анкери и винтове в асортимента са много подходящи за много цели, са идеални за закачане на електрически уреди, закрепване за телевизори, корнизи, рафтове, аксесоари за дома, аксесоари за баня, кухненски аксесоари, инсталиране на куки и т. 【Набор от пластмасови стенни анкери】 30 броя перки анкери за гипсокартон и 30 броя саморезов с плоска глава в опаковката.Удовлетворяйте вашите нужди в количества. 【Висококачествени материали】 Пластмасови анкеры с кухи стени, изработени от нов материал PP, леки на тегло, силна и трайна, им е трудно да се прекъсне.Саморез с плоска глава е изработена от висококачествен цветно с материал, а повърхността му е гладка и без чеп. 【Конструкция с дълбока резба】 Самосверлящийся анкерни болтове за гипсокартон осигурява надеждно заплитане, определен в гипсокартоне различни размери за максимално задръжте способности.Дърворезба с плоска глава с много остра, я не е лесно да се деформира и да се промъкнат в процеса търкаляне. 【Лесна инсталация】 С помощта на сондата да пробия дупка в която е тази точка, след това поставете в дупката анкерни болтове за гипсокартон и с помощта на отвертка вверните саморез в гущер. 【Широко приложение】 Комплекти анкери и винтове в асортимента са много подходящи за много цели, са идеални за закачане на електрически уреди, закрепване за телевизори, корнизи, рафтове, аксесоари за дома, аксесоари за баня, кухненски аксесоари, инсталиране на куки и т.

Други функции

Най-добри сделки