.

.

Контакт със заземяване HPFIX, Антистатични каишка на китката (регулира до размер XL) и кабел заземяване, Заземяване и защита срещу електростатично разреждане за компю?

Контакт със заземяване HPFIX, Антистатични каишка на китката (регулира до размер XL) и кабел заземяване, Заземяване и защита срещу електростатично

BGN 5.13

Брой продукти
На склад

?【Заземен щепсел】 - заземен щепсел, разработен от фирма HPFIX, щифтове щепсела изработени от небьющегося пластмаса и мед металТой е идеален за заземяване на всички разпръскване статично напрежение или зрителни обекти.Тя е лека и лесно да носите със себе си навсякъде. ?【Антистатични каишка】-Регулируеми и висококачествен каучук за по-голям брой хора.Регулиран за китките на повечето хора, с дължина до 12,6 инча по периметъра.Елиминира статичното електричество от човешкото тяло за 0,1 секунди, за да предпазите вашето устройство от статични щети. ?【Заземен кабел 】 - Висококачествен и здрав кабел.Един край на скоба "крокодил" се притиска антистатична подложка или заземен мат, а другия край се поставя в гнездото за заземяване, който добре изпълнява ролята на заземляющего връзка. ?【Добре обмислена комбинация от】- Продукт включва в себе си набор от кабели за заземяване, електростатичен гривна и заземен щепсел /контакт.С помощта на тези аксесоари ще ви бъде много удобно закрепване антистатична подложка на земята и ефективно да изпълняват ролята на антистатика. ?【100% удовлетвореност на качеството 】 Ние носим пълна отговорност за нашия продукт и недоволство на клиентите.Ако имате някакви проблеми с продукта, моля не се колебайте да се свържете с нас и ние обещаваме да ви осигури задоволително решение. ?【Заземен щепсел】 - заземен щепсел, разработен от фирма HPFIX, щифтове щепсела изработени от небьющегося пластмаса и мед метал.Той е идеален за заземяване на всички разпръскване статично напрежение или зрителни обекти.Тя е лека и лесно да носите със себе си навсякъде. ?【Антистатични каишка】-Регулируеми и висококачествен каучук за по-голям брой хора.Регулиран за китките на повечето хора, с дължина до 12,6 инча по периметъра.Елиминира статичното електричество от човешкото тяло за 0,1 секунди, за да предпазите вашето устройство от статични щети. ?【Заземен кабел 】 - Висококачествен и здрав кабел.Един край на скоба "крокодил" се притиска антистатична подложка или заземен мат, а другия край се поставя в гнездото за заземяване, който добре изпълнява ролята на заземляющего връзка. ?【Добре обмислена комбинация от】- Продукт включва в себе си набор от кабели за заземяване, електростатичен гривна и заземен щепсел /контакт.С помощта на тези аксесоари ще ви бъде много удобно закрепване антистатична подложка на земята и ефективно да изпълняват ролята на антистатика.

Други функции

Най-добри сделки