.

.

Тактическа нашивка Illuminati All Seeing Eye Произведено в САЩ - ленти, идеални за вашия военна жилетка, шапка, раница. Забавна нашивка от Redheadedtshirts!

Тактическа нашивка Illuminati All Seeing Eye Произведено в САЩ - ленти, идеални за вашия военна жилетка, шапка, раница. Забавна нашивка

BGN 1.67

Брой продукти
На склад

Не си!- Изображението е завинаги ВГРАДЕНО В кръпка!Не соскребется!Отпечатано в САЩ!Се изпраща в рамките на 1 работен ден.Пълен цвят и висока резолюция. АЗ ГАРАНТИРАМ РАБОТАТА СИ! Свържете се с мен, ако се сблъскате с НЯКАКВИ проблеми. Нашивка морал размер 2x3 инча. Не си!- Изображението е завинаги ВГРАДЕНО В кръпка!Не соскребется!.Отпечатано в САЩ!Се изпраща в рамките на 1 работен ден.Пълен цвят и висока резолюция. АЗ ГАРАНТИРАМ РАБОТАТА СИ! Свържете се с мен, ако се сблъскате с НЯКАКВИ проблеми. Нашивка морал размер 2x3 инча.Закачете отново към екипажа на самолета нашивку морал размер 2x3 инча велкро.Изображение завинаги ВЛИЛОСЬ В кръпка!Това е по-добре, отколкото бродирани на кръпки.Изображението се получава свеж, с полноцветными детайли и качество на снимките.Снимка никога не потускнеет, не поцарапается и не истреплется, като бродирани произведения на изкуството.Аз съм типичен всеки пластир е по поръчка на РЪЧНО в магазина си директно тук, в САЩ!Гарантирам ви, че ще ви хареса нашивка или ще се върнат парите.Стоя зад работата си.

Други функции

Най-добри сделки