.

.

Zfyoung 50 опаковки (25 двойки) Сини дамски обувки и бахилы за Еднократна употреба нескользящие Водоустойчив нескользящие Силни За строителството, на работното място, з?

Zfyoung 50 опаковки (25 двойки) Сини дамски обувки и бахилы за Еднократна употреба нескользящие Водоустойчив нескользящие Силни

BGN 3.33

Брой продукти
На склад

(Опаковката на продукта) : Всяка опаковка съдържа 50 броя (25 двойки) за еднократна употреба, калцуни комисия на епИзработени от 100% пластмаса, CPE, те лесно се поставят и свалят, което ги прави идеални за еднократна употреба бахилами за всеки повод. (Размер изделия) : Нашите бахилы се разтягат, за да се поберат повечето размери на обувки, мъжки 11 инча и женски 13 инча в САЩ.Те са с размери около 15,7 см в дължина и 5.9 инча широк, което ги прави идеални за еднократна употреба бахилами за всички размери. (Материал изделия) : Нашите еднократна нескользящие бахилы изработени от сверхтолстого и траен материал CPE с нескользящим модел частици на повърхността.Те са устойчиви на разкъсване и осигуряват отлична устойчивост на хлъзгане, което ги прави идеални бахилами за използване на закрито или на открито. (Прилагане на продукта) : Нашите бахилы са идеални за различни дейности в помещения и на открито, като например семейни срещи, пътувания, партита, градини, музеи, работни места, килими в помещения и автомобили.Това е идеалната бахилы за работа на закрито и на открито, както и за посетителите, маляров, професионалисти, детски педагози, брокери и домашни работи. (Обещание на продукта) : покупката ви е защитен, и можете да го върнете по всяко време, ако не сте доволни от нашия продукт.

Други функции

Най-добри сделки