.

.

Кабел UVOOI DisplayPort DP-HDMI, 6 фута, 5 бр. Кабел-адаптер за монитор DisplayPort-HDMI конектор за свързване към конектора, позлатен кабел, Съвместим с Lenovo, HP, ASUS, Dell и други на марки - че?

Кабел UVOOI DisplayPort DP-HDMI, 6 фута, 5 бр. Кабел-адаптер за монитор DisplayPort-HDMI конектор за свързване към конектора,

BGN 17.49

Брой продукти
На склад

【Атрибут】(Забележка : не двупосочниУверете се, че на вашия компютър е инсталиран Display Port конектор, а не от друг тип ) Кабел Display Port to HDMI се използва за директно свързване на съвместими с порт Display Port (DP, DP ++) лаптоп или настолен компютър към монитор с висока разделителна способност или прожектор с HDMI порт (например, DELL, HP, ASUS, Lenovo и други). 【Два режима на】 Разширен модел на работния плот и модел с огледални екрани подобряване на възможностите за забавления на малкия или по-стар компютър.Поддържа видео с резолюция до 1920x1200 / 1080 P (Full HD) и безупречен звук с несжатыми цифрови канали 7. 【Подкрепа за засилване на системата】 Windows7, 8, 8.1, 10, Chrome OS, windows и mac OS High Sierra 10.4 или по-висока и обратна съвместимост. 【Без трептене, без черен цвят】 UL 20276, позлатени конектори, на голи медни проводници и екраниране на фолио и оплеткой в комбинация осигуряват като отлични характеристики на кабел, така и надеждна свързаност. 【Моля, обърнете внимание】 да Предоставите безусловна гаранция от 2 години, моля, не се колебайте да се свържете с нас по електронната поща.Гнездо Display Port с шут осигурява надеждна връзка с помощта на бутона за отключване, която трябва да натиснете пред изключване от мрежата. 【Конструкция капаче】 Display Port Конектор с шут осигурява надеждна връзка, ключалки ще подобрят стабилността на връзката, когато се използва.При извличане вилици, моля натиснете бутона realse, и я лесно да се извади. 【Превъзходна стабилност】 усъвършенстван Вграден IC чип преобразува сигнала за Дисплей през HDMI сигнал, само от източника на Display Port към HDMI дисплей/монитор/телевизор. 【Play and Plug】 Не е необходимо да инсталирате никакъв софтуер или изтегляне на всички програми. 【Докинг станция】 Няколко докинг станции не поддържат режим DP ++. ако е така, се изисква друго решение, активна връзка DP към HDMI.Моля, запознайте се с таблицата по-долу. 【Аудио и видео】Асинхронни изпълнението на синхронизация на аудио и видео HDTV-декодере.Позлатен кабел Display Port to HDMI дължина от 6 фута е незаменим помощник за вашия КОМПЮТЪР и таблет, с Display Port. Директно да свържете вашия лаптоп или таблет към HD-дисплей за стрийминг на видео и аудио с висока разделителна способност.С помощта на този кабел може да свържете до работното място на втория монитор за разширена работна станция, за да покаже представянето на дисплея в класната стая или конферентна зала.

Други функции

Най-добри сделки