.

.

CLISPEED Преносими уреди за Пътуване Футболна Шише за Вода, Преносима Бутилка за Вода, Фитнес Барабани Ръчни Утяжелители за Жените Бокс Бутилка за Вода с Дъмбели Гирев?

CLISPEED Преносими уреди за Пътуване Футболна Шише за Вода, Преносима Бутилка за Вода, Фитнес Барабани Ръчни Утяжелители

BGN 3.33

Брой продукти
На склад

Пат СТИК за БУТИЛКА ЗА ВОДА - Висока якост, твърдост и устойчивост на износване.БУТИЛКА ЗА ВОДА за вратарите - Спортна бутилка за вода с гири, вие можете да я използвате за тренировка мускулите на ръцете като гира, когато тя е пълна с вода или друга течност.РЕГУЛИРУЕМА ГИРЯ - Защита от екструдиране, кана за вода с гантелью не се разрушава, vi, БУТИЛКА за ФИТНЕС-ГИРИ - можете да го използвате за тренировка мускулите на ръцете като гира, когато тя се пълни с вода или друга течност.ТЕГЛО ЗА АКВААЭРОБИКИ - Срещу екструдиране, срещу скъсване i. Предпоставка списък 1 х Бутилка за вода Характеристики - Цвят : син преносима бутилка за вода. - Чаша за чай, за приятелите си и за вас самите, домашен аксесоар или за пътуване. - Гири, за да се предотврати извличане, разкъсване и плуване. - Размер : 21x8x8 см, Тегло geary се Регулира. - Материали, корпус чаши и капака са изработени от пластмаса. Устойчиви, безопасни за вашето здраве.тегло на бутилката с вода. - Можете да го използвате за тренировка мускулите на ръцете като гира, когато той се пълни с вода или друга течност от шише за фитнес. - Материал : PET бутилка за вода с гири. - Висока якост, твърдост и устойчивост на износване гири за басейна.Информация за стоки, Пълни с вода гири В тази бутилка за вода има всичко, което ви трябва. гира се предлагат в различни цветове за избор.Geary с регулируемо тегло Независимо от това, дали имате нужда от бутилка за поддържане на хидратация по време на работа, във фитнеса, училище или ежедневни дейности, шише за вода ще отговарят на всички ваши нужди.

Други функции

Най-добри сделки