.

.

Healeved 4 бр. Кутия Контейнер за Пластмаса Баня + с вода и Сапун За Съхранение на Розово Кухненски Пътен Слой Бар на Кутията Сини Двойна Мивка Бял Жълт Душ за Притежател?

Healeved 4 бр. Кутия Контейнер за Пластмаса Баня + с вода и Сапун За Съхранение на Розово Кухненски Пътен Слой Бар на Кутията Сини Двойна

BGN 6.82

Брой продукти
На склад

Препарат за съдове С чашка за изпускателя - Изработена от материали за самостоятелно ползванеПрепарат за съдове за пътуване - двупластова конструкция : Благодарение на пластове дизайн сапун не се топи лесно, позволява значение изсъхне между всяка употреба и удължава живота на сапун.Сапун ястия и бар, препарат за съдове За душата, държач за сапун, душ, стенен държач гъба, държач за ножче, ДЮЗИ За сапун, държач за САПУН, издънка За душата, препарат за съдове За БАНЯ, сапунерка, кухненски препарат за съдове, контейнер за сапун, поставки за сапун, душ, баня, вана, плот, кухня и много други.Препарат за съдове С КАПАК - Креативен дизайн, форми, приятен украса за всяка плотове.Препарат за съдове за миене на съдове -преносима и лесно : компактен размер, пътуване, баня, бизнес пътуване, почивка, фитнес, къмпинг, трекинг, туризъм и други дейности.Списък на пакетите 4 x препарат за съдове Характеристики -Двупластова конструкция не позволява значение лесно се стопи и удължава живота на сапун ястия с капак. - Материал : молив случай за сапун от полипропилен и полиетилен. - Креативен дизайн, форми, приятен украса за всеки притежател на сапун за плотове за душата. - Цвят : Бяло + жълто + Синьо + розово за спестяване на сапун. - Дайте значение да изсъхне между всяка употреба, намаляване на растежа на сапун ястия с чашка за изпускателя. - Размер : прибл. държач за сапун размер на 11,6 х 8,3 х 4.7 виж - душ кабина, тоалетна, баня, вана, плот, кухня и още един държач за сапун за пътуване. -Произведен от материал за сапун ястия и бар, препарат за съдове за душата, държач за сапун, душ, стенен държач гъба, държач за ножче, дюзи за сапун, държач за сапун, душ, търтей, препарат за съдове за баня, сапунерка, кухненски препарат за съдове, контейнер за сапун, поставки за сапун.Описаниетравильная сапунерка Този калъф за сапун - перфектният аксесоар за душ, който ще запази сапун си в чистота и гигиеничности по време на пътуване или за съхранение в банята. сапун ястия за сапун ястия за душата, държач за сапун, душ, притежателят на гъба за душ, държач за ножче, дюзи за сапун, държач за сапун, душ, търтей, препарат за съдове за баня, сапунерка за баня, кухненски препарат за съдове, контейнер за сапун, поставки за сапун, Вода се стича от сапун, затова сапун не се стопява лесно, за удължаване на срока на експлоатация на вашия сапун.

Други функции

Най-добри сделки