.

.

BATRC SYXYSM Озеленяване на Аквариума Пещера Декорация на Аквариума Аксесоари За Озеленяване Аквариум за Декорация на Аквариума Скала (Цвят: A2)

BATRC SYXYSM Озеленяване на Аквариума Пещера Декорация на Аквариума Аксесоари За Озеленяване Аквариум за Декорация на Аквариума Скала (Цвят:

BGN 55.68

Брой продукти
На склад

1 Изработена от безопасни, vi , с ярки цветове, на реалистично изображение. Създаване на естествена среда за риба.Осигуряване на подслон, усамотено място, развлечение за риба. Превърнете аквариум в красив пейзаж. Може да се използва като красивия подарък за роднини и приятели. Реалистична декоративна живопис с детайли и цветове, за увеличаване на естествения пейзаж в аквариума.Впечатлете гостите и се насладете на истинските чувства и вълнение, това е украса за аквариум незабавно ще добави вълшебство на вашето аквариуму!.Просто избършете и изплакнете с декорация с топла вода.Никога не използвайте сапун, тъй като остатъчни частици сапуни може да навреди на вашите рибки.Безопасен както за сладководни, така и за морски аквариуми Заглавие : аксесоари за озеленяване на аквариума Материал : Помещение включва : 1 тампон (други елементи в комплекта не са включени) Опаковката : Бележки с опаковката : 1. Поради ръчно измерване, моля, допуска се толеранс от 1-2 виж 2. Моля, обърнете внимание, че изображението може да не отразява действителния цвят на продукта се дължи на разликите между различните монитори.

Други функции

Най-добри сделки