.

.

SHZBCDN Маркуч за поливане на градината 3/5 мм, Напоителна тръба 1/8, Тръби, Тепличное растение Бонсай, Декорация Стрелка, Краен, Напоителна тръба (Цвят: 150 м)

SHZBCDN Маркуч за поливане на градината 3/5 мм, Напоителна тръба 1/8, Тръби, Тепличное растение Бонсай, Декорация Стрелка, Краен,

BGN 2.33

Брой продукти
На склад

PVC-пластмаса, леки, устойчиви на стареене, корозия, студа и слънцетоТой може да се използва в различни метеорологични условия, наземни и подземни условия, е безвреден за околната среда и сигурен.Това е идеалния маркуч за капково напояване-за поливане на градината и селскостопанско напояване. Размер : 3,5 мм (вътрешен диаметър 3 мм, външен диаметър 5 мм). Идеален за малки, тесни и трудно достъпни места за кацане, както и места със стръмни завои или множество реализации.PVC-пластмаса, леки, устойчиви на стареене, корозия, студа и слънцето.Той може да се използва в различни метеорологични условия, наземни и подземни условия, е безвреден за околната среда и сигурен.Това е идеалния маркуч за капково напояване-за поливане на градината и селскостопанско напояване. Размер : 3,5 мм (вътрешен диаметър 3 мм, външен диаметър 5 мм). Идеален за малки, тесни и трудно достъпни места за кацане, както и места със стръмни завои или множество реализации.PVC-пластмаса, леки, устойчиви на стареене, корозия, студа и слънцето.Той може да се използва в различни метеорологични условия, наземни и подземни условия, е безвреден за околната среда и сигурен.Това е идеалния маркуч за капково напояване-за поливане на градината и селскостопанско напояване. Размер : 3/5 мм (вътрешен диаметър 3 мм, външен диаметър 5 мм) идеален за малки, тесни и трудно достъпни места за кацане, както и терени с остри завои или множество реализации.Цвят : черен Помещение включва : 1 * маркуч Забележки : 1. Поради разлика в покритието на екрана и цвета на продукта може да се различават малко от представени на снимката. Моля, имайте предвид разликата в 1-3 см от ръчно измерване.Убирающаяся дължина.

Други функции

Най-добри сделки