.

.

Многофункционален разтегателен кабел за бързо зарядно устройство Zuiswiher капацитет 66 W, ролка зарядно кабел Три в едно с дължина 3,6 метра, поддържа порт IP/Type-c/Micro-USB, съ?

Многофункционален разтегателен кабел за бързо зарядно устройство Zuiswiher капацитет 66 W, ролка зарядно кабел Три в едно с дължина

BGN 7.36

Брой продукти
На склад

【Дизайн 3 в 1】 Един кабел оборудван с три пристанища, вграден USB конектор C (Type-C), Micro-USB и ПР, с помощта на който може да се зарежда на повечето телефони и таблетите, представени на пазараМожете да не само отговаря, но и да прехвърляте данни. 【Ултра-бързо зареждане и синхронизация на данни】 Максималният общ изходен ток може да достигне 6 A (общ ток, а не с всеки край), че по-бързо, отколкото повечето кабели 3-в-1 за зареждане, както и по-ефективно за мобилни телефони и таблетни устройства със скорост на трансфер на данни до 480 Mbit/s. 【Конструкция против заплитане】 Този плъзгаща ролка зарядно кабел 3 в 1 лесно може да се оттегли и да се извлече, че ефективно предотвратява заплитане зарядно кабел.Просто дръпнете двата края едновременно, да се определи желаната дължина, като на ваше разположение пет съоръжения дължина.Независимо от това, дали той или след употреба, той може да запази размера на кутията, а ролка зарядно кабел се предлага със стилен шнурком, така че можете да го закачите чантата си, или където и да отидете, за да се предотврати загуба!. 【Лесна употреба】 Този кабел може да зареждате навсякъде.И той идва с поставка за телефона, така че вие можете без проблеми да играете на устройството си у дома, в офиса или по време на пътуване.Това осигурява повече удобство в леглото, в колата, в хотелска стая или дори в офиса, без да се налага да носите със себе си някакви други кабели. 【Супер съвместимост】 Прибиращ се USB кабел 3 в 1 6.0 A съвместим с i Phone, i Pad, Samsung, Huawei, LG, Google и повечето от другите устройства на Android и i OS. 【Нашата услуга】 и Плъзгаща ролка зарядно кабел "Три в едно" може директно да се свържете към електрически контакт, и ние винаги искаме да предоставим на нашите клиенти услуги, който прави хората щастливи.Затова, ако се сблъскате с някакъв проблем, моля, свържете се с нас и ние ще ви дадем задоволителен отговор и решение. 【Дизайн 3 в 1】 Един кабел оборудван с три пристанища, вграден USB конектор C (Type-C), Micro-USB и ПР, с помощта на който може да се зарежда на повечето телефони и таблетите, представени на пазара.Можете да не само отговаря, но и да прехвърляте данни. 【Ултра-бързо зареждане и синхронизация на данни】 Максималният общ изходен ток може да достигне 6 A (общ ток, а не с всеки край), че по-бързо, отколкото повечето кабели 3-в-1 за зареждане, както и по-ефективно за мобилни телефони и таблетни устройства със скорост на трансфер на данни до 480 Mbit/s.

Други функции

Най-добри сделки