.

.

ZCMEB Кутия за Салфетки Хол Домашен Бюро с Креативен Дизайн на Кутия за изпомпване на Хартия Хол Декорация на дома, Кутия за салфетки (Цвят: D, размер: 25 * 13,5 * 10 см)

ZCMEB Кутия за Салфетки Хол Домашен Бюро с Креативен Дизайн на Кутия за изпомпване на Хартия Хол Декорация на дома, Кутия за салфетки (Цвят:

BGN 1.67

Брой продукти
На склад

Външен вид проста и щедърТя може лесно да се попълни, след отстраняване на капака.Най-подходящия подарък в подходящи опаковки ще направи получателя щастлив.Незабавно изживейте атмосфера на общо пространство.Устата си от гладка материя е лесен за използване.Външен вид проста и щедър.Тя може лесно да се попълни, след отстраняване на капака.Най-подходящия подарък в подходящи опаковки ще направи получателя щастлив.Незабавно изживейте атмосфера на общо пространство.Гладка кърпа за устата лесен за използване. Размер : както е показано на фигура Цвят : както е показано в комплекта са включени : 1 кутия за салфетки. (с изключение на други експонати) Забележка : 1. Действителния цвят на продукта може да се различават малко от цвета, показан на снимката, се дължи на различни ефекти дисплей и осветление. Поради ръчно измерване, моля, се допуска отклонение в измерването на 0,1-2 см.

Други функции

Най-добри сделки