.

.

Плетени Фиби за коса labato с сверкающим хрусталем, Фиби за коса с кристали за жени, Двупластова Шнола за момичета с 3 Малки Фиби за коса, Нескользящие Скоби-Игли за кос?

Плетени Фиби за коса labato с сверкающим хрусталем, Фиби за коса с кристали за жени, Двупластова Шнола за момичета с 3 Малки Фиби за коса,

BGN 4.99

Брой продукти
На склад

? Заплетите си прическа : Момичета, искате бързо да смените прическата си?Тези блестящи фиби за коса от кристалния камък - най-добрият избор за вас!Това може да ви помогне да се справят с рошава коса, креативни малки фиби, това ще направи вашата зашеметяваща прическа и уникална ? Красиви фиби за коса, за жени : различни комбинации, можете да изберете аксесоари за заколок за коса различни цветове, в съответствие с вашия стил на дрехи и светски събития.И то ще свети на слънцето, правейки ви по-очарователна. ? Премиум качество : Нескользящие фиби за коса са изработени от висококачествена акрилна смола и кристали.Той лесно се чупи, много здрав и издръжлив.Тя може да се използва няколко пъти.Използвайте висококачествени клипове с кръгли шипа, за коса не соскальзывали с главата, те трябва да са меки, за да не навреди на косата и кожата на главата. ? Леки фиби за коса : Нашите фиби за коса с плетением от искрящи кристални камъни са предназначени специално за жени, уникални са с формата на два слоя с по няколко скоби, 1 голяма шнола за коса и 3 по-малки затягане отгоре.Ако трябва да избирам с бретон, просто подстригване я тази малка заколкой за коса.Можете да го повали на косата, докато не трябва да приодеться най-много. ? Подходящи за много случаи : Щипки за коса са подходящи за много случаи, като например танци, работа, сватба, парти, изследвания и т. Пазете косата си хубави и стилни.Това трябва да бъде идеалният подарък за вашите сестри, колеги, съученици, приятели. ? Заплетите си прическа : Момичета, искате бързо да смените прическата си?Тези блестящи фиби за коса от кристалния камък - най-добрият избор за вас!Това може да ви помогне да се справят с рошава коса, креативни малки фиби, това ще направи вашата зашеметяваща прическа и уникална. ? Красиви фиби за коса, за жени : различни комбинации, можете да изберете аксесоари за заколок за коса различни цветове, в съответствие с вашия стил на дрехи и светски събития.И то ще свети на слънцето, правейки ви по-очарователна. ? Премиум качество : Нескользящие фиби за коса са изработени от висококачествена акрилна смола и кристали.Той лесно се чупи, много здрав и издръжлив.Тя може да се използва няколко пъти.Използвайте висококачествени клипове с кръгли шипа, за коса не соскальзывали с главата, те трябва да са меки, за да не навреди на косата и кожата на главата.

Други функции

Най-добри сделки