.

.

Hemoton 4 бр. Държач на Торбата за Боклук, Органайзер За Съхранение на Торби За Боклук, Стойка На Присоске, Задната Врата Поставка, Кухненски Шкафове за Торби за Боклук, ?

Hemoton 4 бр. Държач на Торбата за Боклук, Органайзер За Съхранение на Торби За Боклук, Стойка На Присоске, Задната Врата

BGN 7.12

Брой продукти
На склад

Държач на торбата за боклук, Подвесная врата на Задната поставка за присоске, Органайзер За съхранение на торби за Боклук, стойка за Кухненски торби за боклук, багажник за листа чекмедже на кухненския шкафРафт за торби за боклук Малък и компактен дизайн, компактен, с добро качество на изработката.Лесен за използване и почистване.Стойка за торби за боклук Поставете си цел в кухненската боклука, за да създадем по-добра среда в кухнята.Държач за кухненско на торбичката за боклука е Този титуляр за торбата за боклук се използва широко в кухнята, трапезарията, спалнята, банята, и така нататък. Титуляр на торбичката за боклука е Изработен от висококачествен материал и фина работа, здрав и издръжлив дълго време.Описание Държач на торбата за боклук за кухненски шкаф, Рафтове за съхраняване на торби за боклук, Закачалка за торби за боклук на колела, Компактен кука за боклук, Органайзер за кухня Характеристики - Цвят : бял, сив - Материал : РР Размер : 19,50 X14,20 X8,00 см; 7,66 X5,58 X3,14 инча Предпоставка включва 4 багажник за торби за боклук.

Други функции

Най-добри сделки