.

.

Детска Триколка с един педал, с ремарке Детска Триколка Играчка кола Тандемный под наем за 2-8 години, Рамка от високо стомана / за детски игрални съоръжения на откри?

Детска Триколка с един педал, с ремарке Детска Триколка Играчка кола Тандемный под наем за 2-8 години, Рамка от високо стомана / за детски

BGN 3.33

Брой продукти
На склад

синтетичен материал * [ДЕТСКА ТРИКОЛКА С ПЛОСКА СЕДАЛКА] : Децата ще са щастливи да носят каски и скочи върху елегантен и модерен трайк.Мотора е идеален за начинаещи състезатели, тъй като е оборудван с очерченным задната седалка и неплъзгащи поставка за краката на платформата за пътника. * [НАСЪРЧАВА АКТИВНА ИГРА] : Велосипед-тандем, подходящ за деца на възраст от 3 и повече години, насърчава активна игра, социално взаимодействие и помага за повишаване на самочувствието и увереността. * [ТРАЙНОСТ] : поддържа тегло до 140 кг.Трайк е сварную стоманена рамка с прахово покритие, която е устойчива на корозия и надраскване, в непрекъсната сварную ръкохватка, здрави гуми, които не отшумяват, и самосмазывающиеся найлонови лагери.Корпус три колела на велосипеда е по-твърда рама от високо стомана, гумени гуми за задълбочаване на протектора и увеличаване на триенето, било то на пътя, в двора или в градината, той не ще бъде лесно да се плъзга, взривозащитен, безшумен, противоскользящий и по-издръжлив. * [ХАРАКТЕРИСТИКИ за СИГУРНОСТ] : Разработени с оглед на максимална сигурност, гуми на велосипед-тандем трайни и са монтирани на колело без спици, мотора е с утопленную конструкция на главината, без тесни точки и липсата на водещия оборудване за по-сигурна кола.Тежи 38 килограма и се нуждае от лесен за монтаж на 1 болт. синтетичен материал. * [ДЕТСКА ТРИКОЛКА С ПЛОСКА СЕДАЛКА] : Децата ще са щастливи да носят каски и скочи върху елегантен и модерен трайк.Мотора е идеален за начинаещи състезатели, тъй като е оборудван с очерченным задната седалка и неплъзгащи поставка за краката на платформата за пътника. * [НАСЪРЧАВА АКТИВНА ИГРА] : Велосипед-тандем, подходящ за деца на възраст от 3 и повече години, насърчава активна игра, социално взаимодействие и помага за повишаване на самочувствието и увереността. * [ТРАЙНОСТ] : поддържа тегло до 140 кг.Трайк е сварную стоманена рамка с прахово покритие, която е устойчива на корозия и надраскване, в непрекъсната сварную ръкохватка, здрави гуми, които не отшумяват, и самосмазывающиеся найлонови лагери.Корпус три колела на велосипеда е по-твърда рама от високо стомана, гумени гуми за задълбочаване на протектора и увеличаване на триенето, било то на пътя, в двора или в градината, той не ще бъде лесно да се плъзга, взривозащитен, безшумен, противоскользящий и по-издръжлив.

Други функции

Най-добри сделки