.

.

LuluEasy 10 Бр. Нещастници с 20 Бр. Регулируеми Завязками с цип за Окачване на Diy, Плюшени Кукли, Декорация за празници, Аквариум Тематични Декорации, Задължителни Аквариу?

LuluEasy 10 Бр. Нещастници с 20 Бр. Регулируеми Завязками с цип за Окачване на Diy, Плюшени Кукли, Декорация за празници, Аквариум Тематични

BGN 2.67

Брой продукти
На склад

Нещастници са изработени от висококачествен екологично чист поливинилхлорид, цип, изработени от много устойчив на опън найлон 6/6 индустриална здравинаНещастници и замазка цип лесно се поддават изложени на високи или ниски температури.Техните лесно состарить, и достатъчно от тях, за да защити вашите неща.Благодарение на производството на нови екологично чисти материали, те са идеални за закачане на diy, плюшени кукли, коледни празнични украси за Хелоуин и т. Те са гъвкави, както и подходящи за тематични декорации аквариум, аквариум с рибки, кола, прозорци, стъкла.Вие чакат за нови функции, и ние наистина се стремим към това, да сте останали доволни.Нещастници са изработени от висококачествен екологично чист поливинилхлорид, цип, изработени от много устойчив на опън найлон 6/6 индустриална здравина.Нещастници и замазка цип лесно се поддават изложени на високи или ниски температури.Техните лесно состарить, и достатъчно от тях, за да защити вашите неща.Благодарение на производството на нови екологично чисти материали, те са идеални за закачане на diy, плюшени кукли, коледни празнични украси за Хелоуин и т. Те са гъвкави, както и подходящи за тематични декорации аквариум, аквариум с рибки, кола, прозорци, стъкла.Вие чакат за нови функции, и ние наистина се стремим да ви удовлетвори. моля, обърнете внимание : моля, залепете върху чиста и равна твърда повърхност, като стъкло, плочки, метал панел.Моля, сотрите петна от повърхността, преди да инсталирате.Не може да бъде инсталиран върху дървена повърхност, като повърхността му микропореста и не може да осигури продължително засмукване, тя много бързо ще падне.

Други функции

Най-добри сделки