.

.

Фенерче Moobibear, 2 опаковки, 500лм, Супер Ярки Къмпинг Светлини Работещи на батерии, Led с Магнитна основа, Сгъваеми Светлини за Аварийно осветление, Батарейные Светлини ?

Фенерче Moobibear, 2 опаковки, 500лм, Супер Ярки Къмпинг Светлини Работещи на батерии, Led с Магнитна основа, Сгъваеми Светлини за Аварийно

BGN 1.00

Брой продукти
На склад

✔️ СВЕРХЯРКИЙ лампа за къмпинг - Яркост на led светлини Moobibear достига 500 лумена, а на 3 отделни светодиода COB strip в състояние да се разсее светлината на 360 °, така че този лампа за къмпинг, може лесно да светне цялата палатка или голямо пространство, спестяване на енергия (Моля, не гледайте директно към източника на светлина, тъй като той е твърде ярък). ✔️ МАГНИТНИ аварийните светлини-Благодарение на 3 части силен магнит на база лампи, благодарение на които светлината на фенера лесно се абсорбира магнитна повърхност, което прави използването на фенер за оцеляване на открито, много удобен. например, освободете ръка за ремонт на вашия автомобил в случай на авария на магистралата. ✔️ПРЕНОСИМИ фенери на батерии-захранва от 3 батерии АА 1,5 (не са включени в комплекта), сгъваеми светлини работещи на батерии може да се повиши и по-ниски, за да регулирате яркостта, лек фенер-фенерче може да бъде сгънат до малък размер на дръжките, и му е много удобно да се заемат със себе си на къмпинг, туризъм, риболов, разходки на кучето. ✔️ Водоустойчиви аксесоари за ураганите - Ниво на водоустойчивост лампи hurricane равен на IPX4, че може да бъде добър сигнал осветление за употреба на открито и нощно осветление на закрито, при прекъсване на електрозахранването. задължителен електрически фенер за дома, и сте достойни за това, за да ги притежава, също е добър идеален подарък за семейството или приятели. ✔️ Гаранция за качество и обслужване на клиенти : Моля, бъдете сигурни в качеството на лампи, тъй като материал ABS военно-клас е изключително издръжлив, и гаранцията е 1 година, моля, не се колебайте да се свържете с нас чрез съобщение по отношение на всички въпроси, преди да поръчате или проблеми, след поръчката, ние ще бъдем тук, за да ви отговори с разпознае решения в рамките на 24 часа. ✔️ СВЕРХЯРКИЙ лампа за къмпинг - Яркост на led светлини Moobibear достига 500 лумена, а на 3 отделни светодиода COB strip в състояние да се разсее светлината на 360 °, така че този лампа за къмпинг, може лесно да светне цялата палатка или голямо пространство, спестяване на енергия. (Моля, не гледайте директно към източника на светлина, тъй като той е твърде ярък). ✔️ МАГНИТНИ аварийните светлини-Благодарение на 3 части силен магнит на база лампи, благодарение на които светлината на фенера лесно се абсорбира магнитна повърхност, което прави използването на фенер за оцеляване на открито, много удобен.

Други функции

Най-добри сделки