.

.

Цифров Восъчен Топло Waxfans за епилация, Гърне за Восък с Кристали, Определени за Восъчни Епилация за жени и мъже, Комплект за Восъчни Епилация с Восъчните топки за Чу?

Цифров Восъчен Топло Waxfans за епилация, Гърне за Восък с Кристали, Определени за Восъчни Епилация за жени и мъже, Комплект

BGN 1.67

Брой продукти
На склад

【 [Лесен за експлоатация цифров восковница] Цифрова led показва точната температура, свободно контролира температурата и предпазва от изгарянияВосъчен машина с бързото изгаряне расплавляет твърд восък за около 15 минути. 【 [Актуализиран аксесоар] Силиконова купа : не е необходимо да се почистват след употреба, не се отделя восък, лесно да сменяте восъци.Силиконовата лопаточка : лесен за почистване, може да се използва безкрайно. ➤ [Естествени и висококачествени съставки] Восъчни боб Waxfans : без болка, без да изгори, без раздразнение, без зачервяване.Восък за обезкосмяване улавя всеки косъм, без да стане ломким, оставяйки кожата копринено гладка в продължение на повече от 6 седмици.По този начин, той е идеален за епилация по цялото тяло. ➤ [Комплект за восъчни епилация] Идва с всичко необходимо : led дигитален нагревател восък * 1, восъчни топчета * 5 (17,6 унции), силиконова купа * 1, силиконова лопаточка * 1, пръчка за восъчни епилация на носа * 5, спрей за обработка на кола маска * 1. 【【Отлично обслужване】 Ако имате някакви въпроси за нашия набор за епилация на дома, моля, свържете се директно с нас, ние ще бъдем щастливи да ви помогнем!WAXFANS предлага гаранция от 12 месеца и безпроблемно обслужване при връщане в рамките на 30 дни.

Други функции

Най-добри сделки