.

.

- Панти за кутия за детски играчки, Soft Close - Удобни Пантите на шкафа (тегло 15-22 килограма / 1 опаковка), Примки за фиксиране защитно покритие за Дървена кутия, Стойка за ?

- Панти за кутия за детски играчки, Soft Close - Удобни Пантите на шкафа (тегло 15-22 килограма / 1 опаковка), Примки за

BGN 9.44

Брой продукти
На склад

【ДРЪЖТЕ КАПАКА ОТВОРЕН и ЛЕКО БАВНО ЗАТВАРЯЙТЕ ПАНТА】 Е мека закрывающаяся контурОсобено отлично решение за осигуряване на безопасността на електрически вериги за кутии с играчки, soft close, нагрудных панти.Осовите панти капак ще държат капака отворен, докато вие няма да искате да я затворите.Покрива ще падне бавно и внимателно, за да не захлопнуться и не смаже малки пръсти деца.Добър подарък, подходящ за детска кутия с играчки и ракли. 【Трайни И функционални】 Пантите на шкафа са изработени от стомана структурен материал, достатъчно дълготраен, която издържа тегло покрива около 15-22 кг / 1бр, 30-50 паунда / 2 елемента. Никога повече не се притеснявайте за това, че трябва да се поддържа капачката на ръка.Повече няма натрошени пръсти!. 【Лесна инсталация 】 Панти за детски играчки, soft close може да се инсталира на ляво или в дясно, също така можете да ги използвате за странично и най монтиране.Той е подходящ за повечето капачки.И ние ще осигурим безпроблемна доживотна гаранция (не е изкуствена) и приятелско обслужване на клиенти. 【МАЛЪК КОМПАКТЕН И МОДЕРЕН ДИЗАЙН 】 Компактният дизайн позволява да се инсталира на трудно достъпни места.Силна панта на капака позволява да отваряте капака на максимум 90° с регулируеми ъгли на отваряне в зависимост от конкретната ситуация.Луксозна форма, много модерна и красива. 【Широкото прилагане на защитни линии 】 Панта за дървена кутия широко се използват като леко закрывающихся линии за кутия с играчки, сундучных панти, панти за пейки, вериги за завивки, вериги за сядане до прозорците, също са подходящи за покрив утятника или кучешки къщички, на подобен проект. идеален за всички капаци или клапани, когато се изисква меко затваряне на капака. 【ДРЪЖТЕ КАПАКА ОТВОРЕН и ЛЕКО БАВНО ЗАТВАРЯЙТЕ ПАНТА】 Е мека закрывающаяся контур.Особено отлично решение за осигуряване на безопасността на електрически вериги за кутии с играчки, soft close, нагрудных панти.Осовите панти капак ще държат капака отворен, докато вие няма да искате да я затворите.Покрива ще падне бавно и внимателно, за да не захлопнуться и не смаже малки пръсти деца.Добър подарък, подходящ за детска кутия с играчки и ракли. 【Трайни И функционални】 Пантите на шкафа са изработени от стомана структурен материал, достатъчно дълготраен, която издържа тегло покрива около 15-22 кг / 1бр, 30-50 паунда / 2 елемента. Никога повече не се притеснявайте за това, че трябва да се поддържа капачката на ръка.Повече няма натрошени пръсти!. 【Лесна инсталация 】 Панти за детски играчки, soft close може да се инсталира на ляво или в дясно, също така можете да ги използвате за странично и най монтиране.Той е подходящ за повечето капачки.

Други функции

Най-добри сделки