.

.

Грижи 4U Матиран Черен Държач за Тоалетна Хартия, Стенен Държач за Кърпички за Баня от Неръждаема Стомана SUS304, Титуляр на Ролка Тоалетна Хартия, за Кухня, Тоалетна, Б?

Грижи 4U Матиран Черен Държач за Тоалетна Хартия, Стенен Държач за Кърпички за Баня от Неръждаема Стомана SUS304, Титуляр

BGN 6.66

Брой продукти
На склад

【Технически характеристики】Дължина на притежателя за тоалетна хартия е 6,3 инчаНие използваме дебели тръби от неръждаема стомана, за да се продукт е траен, не деформировалось и не расшатывалось. 【Материали】Държач за тоалетна хартия е изработен от висококачествена неръждаема стомана 304, която ефективно предпазва от корозия. 【Сигурност】Повърхността на притежателя за тоалетна хартия, покрита с прахова боя, така че повърхността на изделия от гладка, без чеп и няма да навреди на ръцете. 【Инсталиране на】Хоризонтален или вертикален монтаж е възможен, както в хоризонтално, така и във вертикално положение, а необходимо за инсталиране на оборудването са включени в комплекта.Уверете се, че фаянс, монтирани върху дървена или масивна стена. 【Удобство】 В този держателе за тоалетна хартия е по-удобно да промени ролка хартия, отколкото в пружина притежателя.Голяма дръжка в края на стъпалата предотвратява падането на ролка хартия off.Name : Държач за хартия в банята.Материал : неръждаема стомана 304.Начин на инсталиране : монтиране.Покритие : матово. тренировка на 1/4 "с твърд връх.защита на очите или лицето панел.Продуктът трябва да се инсталира върху дървена или масивна стена.Винаги следете за това, че стената не беше тръби или кабели.Моля, носете защитна маска преди сверлением и изключвайте след употреба на устройството.

Други функции

Най-добри сделки