.

.

SOLUSTRE Цифров Фотоапарат Цифров Фотоапарат Камера Цифров slr Фотоапарат Дъждобран За камерата дъждобран за огледално-рефлексен фотоапарат дъждобран За Камерата дъж?

SOLUSTRE Цифров Фотоапарат Цифров Фотоапарат Камера Цифров slr Фотоапарат Дъждобран За камерата дъждобран за огледално-рефлексен фотоапарат

BGN 6.99

Брой продукти
На склад

Модерен дъждобран за камера : Изработен е от висококачествен материал, здрав и безопасен за използванеТова ще отговаря на вашите нужди.Дъждобран За Огледално-рефлексен фотоапарат : Долната част с цип, която след отваряне на можете директно да свържете към штативу, без това да повлияе на ефекта на водонепропускливост.Дъждобран за камера : Ветрозащитная и непромокаемая външна материя предпазва батерията на вашия обектив от студа, така че камерата може да работи нормално на студено през зимата.Модерен дъждобран за камера : Професионален дъждобран за камерата, с дължина на обектива за по-малко 8,6 инча (22 см).Дъждобран за огледално-рефлексен фотоапарат : Прекрасен подарък за вашите приятели и семейства, които обичат да се снимат.Пратката включва 1 х дъждобран за фотоапарат Характеристики-Професионален измамник, за фотоапарати, за камери, с дължина на обектива за по-малко 8,6 инча (22 см). - Изработен от висококачествен материал, здрав и безопасен за използване.Това ще отговаря на вашите нужди. - Размер : 48,00 X34,50 X1,00 см / 18,86 X13,56 X0,39 инча. - Материал : Водоустойчив плат. - Прекрасен подарък за вашите приятели и семейства, които обичат да се снимат. - Можете с две ръце през ръкавите и от двете страни да се справят с това. - вашата камера и обектив, защитени от дъжд, сняг, солени пръски, пясък и други неочаквани метеорологични условия.Информация за продукта Този продукт представлява калъф за вашия фотоапарат и обектив от здрав, водоустойчив и лек материал.Осигурява защита от многобройните щети от дъжд, сняг, солени пръски и пясък.Този измамник е съвместим с повечето фотоапарати и обективи.

Други функции

Най-добри сделки